Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Indebuurt Nijmegen is van start! Ik ben Sophie van den Boogaard

Door Jurgen Smit 15 mei 2017

Ik ben Sophie van den Boogaard, commercieel redacteur van indebuurt in ons Havana aan de Waal: Nijmegen! Met veel plezier zal ik alles wat leuk, nieuw, jammer of hip is de wereld in slingeren via indebuurt. 

Laten we bij het begin beginnen: mijn wiegje stond in Nijmegen-Oost. Met mijn zusje deelde ik het leed van dichtbij de natuur wonen (je loopt vanaf Nijmegen-Oost zó het bos in), wat resulteerde in eindeloos lange familiewandelingen die je pas heel laat gaat waarderen. Ik haalde mijn VWO diploma op het NSG in Nijmegen en ging daarna communicatiewetenschap studeren aan de Radboud Universiteit. Na twee jaar koos ik voor een wat meer praktische aanpak en switchte naar de studie communicatie aan de HAN, eveneens in Nijmegen.

Tijdens mijn studententijd werkte ik achter de bar bij onder andere café de Opera en café LUX. Na mijn studie begon ik bij Yoast, een grote, internationale speler op het gebied van online marketing. Hier leerde ik heel veel, maar na een tijdje merkte ik dat ik graag wilde doen wat ik het leukste vind: schrijven! Sinds 1 mei ben ik commercieel redacteur bij indebuurt Nijmegen en daar ben ik ontzettend blij mee. Als rasechte Nijmegeneur ken ik de kleine winkeltjes, de hippe barretjes en de relaxte parken als geen ander. Naast het schrijven van leuke stukken zorg ik dat onze klanten mooie, kleurrijke en persoonlijke content krijgen en dat jullie, lieve lezers, als eerste weten waar het te doen is!

Wil je me helpen door een tip of een hotspot te melden? Graag! Mailen kan naar sophie@indebuurt.nl.

 

 Meer over Indebuurt Nijmegen is van start! Ik ben Sophie van den Boogaard ontdekken?

Indebuurt Nijmegen is van start! Ik ben Sophie van den Boogaard


Meer over

Nijmegenaren

adv.