Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Mark Herberts

Door Jurgen Smit 19 augustus 2017

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week komen de tips van Mark Herberts, barman bij Maxim, ondernemer in de recruitment en local.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Bottendaal

Bottendaal
Het Thiemepark in Bottendaal. Foto: Google.

“Bottendaal is wat mij betreft de mooiste wijk van Nijmegen. Ik vind het heerlijk om te gaan eten bij BomBarie of te borrelen op het kleurrijke terras van Maxim. Bij het eerste het beste sprankje zon komen alle Bottendalers samen in het Thiemepark. Overal zitten mensen te barbecueën en van de zon te genieten. Fantastisch.”

Fingerz

Fingerz
Foto: Fingerz

“De eigenaar van Fingerz, Francesco, is echt een super toffe kerel. Hij zorgt ervoor dat zijn gasten zich thuis voelen en hij heeft heerlijke gerechten. Alle recepten zijn afkomstig uit de Portugese keuken van zijn oma. En je mag met je handen eten, what’s not to love?”


Meer over Fingerz ontdekken?

Fingerz lunch

Vandaag gesloten

Lange Hezelstraat 78, Nijmegen

Bekijk meer:lunch

Aqua-Novio ’94

Aqua Novio '94
Foto: Google

“Van kinds af aan ben ik een fervent waterpoloër. Sinds anderhalf jaar speel ik bij de A-selectie van Aqua-Novio. Vier dagen per week ga ik op de fiets naar Sportfondsenbad Nijmegen-West om daar een paar uur te poloën. We hebben een mooie groep van 24 mafkezen die hard toewerken naar het kampioenschap van dit seizoen, maar niet zonder de nodige humor. Wedstrijden zijn elke zaterdag en gratis te bezoeken, dus kom ons vooral aanmoedigen!”

Uitkijkpunt bij de Ubbergseweg

uitkijkpunt
Foto: Esther Rieken

“Achter het Estel Residence (beter bekend als de oude Royal Haskoning) zit een uitkijkpunt, waar je over de Ooij en de Waal uitkijkt. Met onze vriendengroep gaan we hier op zomerse dagen graag zitten. Iedereen maakt thuis wat te eten of neemt wat te drinken mee en zo spenderen we daar hele avonden. Lekker stil en prachtig uitzicht!”

Nozem’s 6511

Barbershop Nijmegen

“Een kwalitatieve en klassieke barbier is een must tegenwoordig. Wat Mikel begonnen is als gezellige kapperszaak voor mannen, heeft hij nu uitgebreid met ontspannen koffiehoek. Lekker lullen over rock ’n roll, tattoos en mooie vrouwen. Als man (maar sleur je vrouw vooral mee) zeker een toffe plek om eens binnen te wandelen.”


Meer over Nozem’s 6511 ontdekken?

Nozem’s 6511 kappers

Geopend10:00 - 19:00

Lange Hezelstraat 108, Nijmegen

Bekijk meer:kappers

Café Dollars

Dollars
Foto: Dollars

“Al kom ik er tegenwoordig niet vaak meer, heb ik hier in het verleden menig stapavond gesleten. Van woensdag tot en met zaterdag hebben ze hier live muziek en staat een avond garant voor een goede kater. Sherryl is niet alleen een fantastisch zangeres, maar ook een geniaal barvrouw. Lekker ongegeneerd en recht voor zijn raap, prachtig! Mijn betere vrienden heb ik hier leren kennen en mijn spaarrekening vond hier zijn einde.”


Meer over Dollars ontdekken?

Dollars cafés

Vandaag gesloten

Grotestraat 9, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Odessa

Odessa
Foto: Odessa

“Ik ken Jamie zijn kookkunsten al wat langer, maar sinds anderhalf jaar kookt hij in Odessa. In de zomer zit je daar midden in de stad en toch rustig op het grote terras. Bij minder mooi weer kun je binnen genieten van de heerlijkheden. Alles in vers gemaakt in eigen keuken en je kunt de omvang van je gerechten zelf bepalen, zodat de Bourgondiër in mij niks te kort komt.”


Meer over Odessa ontdekken?

Odessa restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Duivengas 14, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.