Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jelmer doet mee aan All You Need Is Love: ‘Als iemand langer kan stappen dan ik ben ik verliefd’

Door Jurgen Smit 5 november 2018

Hoe is het om vrijgezel te zijn in Nijmegen? Wij vroegen het Jelmer (28), die samen met zijn huisgenoot Lennart meedoet aan het RTL4 programma All You Need Is Love. “Het was All You Need of Miljoenenjacht, haha!”

Goede vrienden

Jelmer is inkoper groente en fruit bij Ekoplaza. Hij woont samen met Lennart in een woning in Nijmegen Oost. Ze leerden elkaar een jaar geleden kennen via Facebook. “Ik was helemaal klaar met mijn studentenwoning en zag een oproepje van Lennart op Facebook, of er toevallig iemand was die met hem wilde samenwonen omdat hij ook wilde verhuizen. Inmiddels zijn we al een tijdje huisgenoten en dat gaat heel goed. Ik durf zelfs te zeggen dat we in een jaar tijd echt goede vrienden zijn geworden.”

First Dates

Jelmer en Lennart vallen allebei op mannen, maar er was geen romantische klik tussen de twee. “We zaten samen televisie te kijken toen Lennart vertelde dat hij mij stiekem had opgegeven voor First Dates. Ik wilde dat niet, want ik weet gewoon zéker dat ik dan zo’n rare date krijg waarbij het heel ongemakkelijk wordt! Dus ik zei tegen Lennart: All You Need Is Love of Miljoenenjacht, maar geen First Dates! Hij schreef diezelfde avond nog naar All You Need en een week later stonden we op de set.”

All You Need Is Love

Lennart en Jelmer ‘werken’ in het All You Need Is Love Hotel, waar ze de hotelgasten bedienen. “We zijn in meerdere afleveringen te zien. Lennart wordt inmiddels ook al herkend op straat! We doen dus niet per definitie mee als kandidaat om een partner te vinden, maar je weet natuurlijk nooit wie je tegenkomt. Hoe het programma verder gaat lopen weten we zelf ook nog niet! Dat is dus wel spannend.”

Jelmer (links), Lennart en Robert ten Brink tijdens de opnames.

Niet vies van een feestje

Jelmer is vaak te vinden in Doornroosje. Zijn ideale partner moet dan ook niet vies zijn van een feestje.”En hij moet géén ochtendhumeur hebben! Dat vind ik echt een afknapper. Behalve als hij een kater heeft, dan mag het. Verder vind ik het belangrijk dat iemand niet teveel series kijkt, en ik vind het super aantrekkelijk als een man lang is, zo tussen de 1.80 en de 2.00 meter. Dan wil ik al bijna trouwen haha!”

Kroeg, club of markt

Het is in Nijmegen niet bijzonder makkelijk om leuke mannen tegen te komen vindt Jelmer. “Ik ben niet zo goed met datingapps, ik vergeet vaak een bericht terug te sturen. Er zijn veel mensen die dat heel irritant vinden, want het lijkt meteen heel ongeïnteresseerd. Het liefst spreek ik mensen aan in de kroeg of in de club. Laatst zag ik een leuke jongen op de markt, daar stap ik dan op af. Daar kwam ook een date uit.”

Schaken en McDonalds

Ook Jelmer is het dateleed niet bespaard gebleven. “Oh ja hoor, ik heb ook wel eens hele slechte dates gehad. Ik had eens afgesproken om samen wat te gaan eten, en toen nam hij me mee naar McDonalds! Ik eet ook nog eens geen vlees, dus dat was ‘m echt niet.”
“Ik heb ook wel eens meegemaakt dat er een jongen helemaal vanuit Utrecht naar Nijmegen was gekomen om met me af te spreken. Na een kwartier wist ik al: dit wordt niks. Het was een heel saai gesprek, dus toen heb ik voorgesteld om te gaan schaken! Ik kon die jongen natuurlijk onmogelijk zo snel al naar huis sturen, en zo had ik toch nog een leuke avond voor mezelf georganiseerd, haha!”

Actief type

Jelmer is een actief type en zou graag leuke dingen ondernemen met zijn partner. “Ik speel bijvoorbeeld graag squash, en ik vind het heerlijk om door het bos te wandelen. Ik vind het leuk om te reizen en zou graag een naar India gaan. Ook strandwandelingen maken en samen naar feestjes gaan lijkt me leuk. Ik zou het geweldig vinden als iemand langer kan stappen dan ik! Als ik naar huis wil en hij zegt: ‘Nee, we blijven nog even’, ben ik om. En natuurlijk als iemand langer dan 2 meter is, haha!”

Ben jij ook single en woon je in Nijmegen? Stuur ons dan een mailtje, we komen graag eens op de koffie!
Ben je single en enthousiast over Jelmer? Stuur ons dan ook een mailtje. We brengen jullie graag in contact!

Meer over

Nijmegenaren

adv.