Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Indebuurt Nijmegen is van start! Ik ben Janneke van Bergen

Door Jurgen Smit 12 mei 2017

Hallo! Mijn naam is Janneke van Bergen en ik ben Community Manager van indebuurt Nijmegen. Ik woon net buiten Nijmegen, maar heb als geboorteplaats in mijn paspoort wel Nijmegen staan (trots!). Dus ja, als ik over de Waalbrug rijd, ervaar ook ik het thuisgevoel!


Vanaf mijn tienerjaren ben ik bijna dagelijks in deze geweldige stad te vinden, ik ging hier naar de middelbare school (Kandinsky College) en genoot van het studentenleven tijdens mijn studie Communicatiewetenschap in Nijmegen. Tussendoor maakte ik nog een uitstapje naar Tilburg, om Journalistiek te studeren.

De meesten van jullie kennen mij misschien als eindredacteur van Weekkrant de Brug Nijmegen. Ik hou van veel Nijmeegse dingen. Bijvoorbeeld van lekker wegdromen op een speciaal bankje langs de Waal. Of het ontdekken van nieuwe mooie plekjes en nieuwe restaurantjes. Maar ik ben vooral verliefd op de Lange Hezelstraat en op de Vierdaagsefeesten. Mijn doel is om ooit nog een keer de Vierdaagse te lopen maar tot nu toe vind ik de feesten gewoon echt te leuk.

Mijn collega Sophie van den Boogaard en ik staan te trappelen om jullie te informeren, te amuseren en te inspireren via indebuurt Nijmegen. Wij kunnen dit niet alleen en wij vinden het superfijn als je ons tipt met leuke ‘Nimweegse’ dingen. Dus als jullie tips en/of opmerkingen hebben, ik hoor ze heel graag. Tot indebuurt!Meer over Indebuurt Nijmegen is van start! Ik ben Janneke van Bergen ontdekken?

Indebuurt Nijmegen is van start! Ik ben Janneke van Bergen


Meer over

Nijmegenaren

adv.