Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de allerleukste plekken in Nijmegen (volgens local Nils Roemen)

Door Jurgen Smit 30 september 2017

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Nils Roemen wat zijn favoriete plekken zijn. Roemen, bekend van de hashtag #durftevragen, is de bedenker van Nijmegen The Game. Hij is ook mede-oprichter van Escaperoom de Drukkerij in Nijmegen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Het Waalstrand in Lent

Waalstrandjes
Lekker genieten van het uitzicht op Nijmegen.

Eén van de beste plekken van Nijmegen is volgens Nils Roemen het Waalstrand bij Lent. Nils: “Uitstaren over de Waal vanaf dit strand is gewoon krachtig, prachtig en ook nog eens zo dichtbij.” 

Werken of borrelen bij Credible

Hotel Credible
Lekker chillen bij Credible in Nijmegen. (Foto: Facebookpagina Credible)

Nils vindt het heerlijk om door de stad te scharrelen. “Daarna verzet ik meestal nog wat werk bij Credible. Of ik spreek af met kennissen en vrienden. Dan is Credible bij mij een gewoonte worden.”


Meer over Credible ontdekken?

Credible cafés

Geopend07:00 - 01:00

Hertogstraat 1, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

De Nieuwe Winkel

Nieuwe Winkel
De Nieuwe Winkel.

Ben jij nog op zoek naar een echt goed restaurant in Nijmegen? Nils tipt De Nieuwe Winkel als zijn favoriet. “Als je wil dat alles wat op je bord komt met liefde en aandacht gemaakt is dan moet je gewoon hier heen.”


Meer over De Nieuwe Winkel ontdekken?

De Nieuwe Winkel restaurants en horeca

Gesloten17:30 - 21:30

Hertogstraat 71, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Chillen in het Valkhofpark

Latijnse tekst Valkhof

Het Valkhofpark is volgens de Nijmegenaar één van de mooiste parken van Nijmegen. En ook de rivier de Waal blijft hem trekken. “Als ik in het Valkhofpark ben zit ik het liefste op een bankje. En dan over de Waal uitstaren.”

Jij weet het natuurlijk nog beter!

achternamen Nijmegen

Niemand weet beter dan jij wat nog meer leuke plekken zijn in Nijmegen. We zouden het daarom leuk vinden als jij ook je Nijmeegse favorieten met ons deelt. Dan kan door dit formulier in te vullen. Vergeet je ook niet een leuke foto van jezelf in te sturen? Wij laten het weten wanneer het geplaatst wordt. Thanks!

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.