Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens Lieke: ‘Fijn dat badkleding verplicht is in het Sanadome’

Door Jurgen Smit 19 mei 2018

Nijmegen heeft enorm veel leuke lunchtentjes, restaurantjes, café’s, parken en andere plekken. De allerbeste tips waar je nou in onze stad moet zijn, komen natuurlijk van locals. Deze week vertelt Lieke Verheijen-van Wijk ons wat haar lievelingsspots in Nijmegen zijn.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Local Lieke

(Eigen foto)

Dit is de Nijmeegse local Lieke. Ze is 28 lentes jong en woont in de Hatertse Hei. Dichtbij het Goffertpark dus, waar ze graag een wandelingetje maakt tussen alle mensen die hun hondje uitlaten. Lieke: “Leuk, al die doggos.” Lieke houdt écht van Nijmegen en tipt daarom haar lievelingsplekken in de stad.

Chocoladebar Quetzal

Quetzal Nijmegen
Een ijscoupe met chocola bij Quetzal. (Foto: Quetzal)

Lieke: “Quetzal is vernoemd naar Quetzalcoatl, een Azteekse god die volgens de legende cacaobonen aan de mensheid gaf. Ze serveren allerlei heerlijks met chocolade: brownies, Belgische wafels, ijscoupes, complete freakshakes… Je kunt er ook chocoladefonduen en zelfs een ‘high choc’ bestellen. Hun motto “There’s more to life than chocolate, but not right now!” zou zo mijn levensmotto kunnen zijn. Een aanrader is de chocolade moelleux: lavacake, warm en zacht van binnen. Mmm!”

Meer chocolade in Nijmegen:

Chocolade

Hoera, het is Internationale Chocoladedag! 5 x chocolade in Nijmegen

Internationale Chocoladedag kunnen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Deze geweld...

Meer over Quetzal Chocoladebar ontdekken?

Quetzal Chocoladebar speciaalzaken

Geopend09:00 - 18:00

Houtstraat 41, Nijmegen

Bekijk meer:speciaalzaken

Happy Feelings Waalhalla

Posted by Happy Feelings on Wednesday, 14 February 2018

 

Van alle plekken waar je in Nijmegen kunt dansen, vindt Lieke de feestjes in skatepark Waalhalla het tofste. Lieke: “Vooral Happy Feelings: een combinatie van blije muziek en heel veel confetti en ballonnen. Ze zeggen zelf dat ze ‘de vrolijkste en gekste muziektempel van het land’ zijn en dat is helemaal waar. Je kan er heerlijk dansen tot in de vroege uurtjes. En dan op de terugweg de vogeltjes al horen fluiten.”


Meer over Waalhalla ontdekken?

Waalhalla sportcentra

GeopendHele dag

Winselingseweg 12, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra

Goffertpark

Lieke: “Al drie jaar woon ik vlakbij het Goffertpark. Ik vind het fijn om in het weekend als het zonnetje schijnt door het park te wandelen met mijn partner. Veel buurtbewoners met honden komen dan ook genieten in het park. Mijn favoriete event in het Goffertpark is We love the 90’s. Daar heb ik al heel wat jeugdsentiment voorbij zien komen, zoals de Vengaboys, 3T (de neefjes van Michael Jackson) en 5ive (met z’n drieën!).”

Het Goffertpark is een van de vijf fijnste parken in Nijmegen:

Hunnerpark

5 parken in Nijmegen om te vieren dat het zomer is!

April was de koudste editie van die maand ooit. Ooit! Klappertandend hebben een paar dappere Nijmege...

Sanadome

Sanadome
(Foto: Sanadome)

Ultiem relaxen kun je volgens Lieke in Nijmegen bij het Sanadome. Lieke: “Er zijn wel een stuk of tien verschillende baden! Vooral die met een speciaal geurtje vind ik fijn – met lavendel en dennen. Je kunt er een complete wellnesservaring beleven, met massages en al. Ik vind het ook prettig dat badkleding verplicht is in de thermen van het Sanadome. Naakt in een sauna voel ik me namelijk niet zo comfortabel bij.”

Hier lees je meer over het Sanadome:


Meer over The Tosti Club Nijmegen ontdekken?

The Tosti Club Nijmegen lunch

Geopend09:00 - 17:00

Houtstraat 1, Nijmegen

Bekijk meer:lunch

The Tosti Club

Tosti Club
(Foto: Tosti Club)

Lieke: “Lekker lunchen tijdens een dagje shoppen is belangrijk, zodat je genoeg energie hebt om het de hele dag vol te houden. Dat doe ik graag bij The Tosti Club. Daar krijg je echte kwaliteitstosti’s. Je kunt uit een aantal originals kiezen, maar ook zelf je tosti customizen: van brood tot kaas tot beleg. Voor de grote honger bestel ik er eentje met drie lagen. En nee, je hoeft geen lid te zijn. Iedereen mag er eten, haha.”

Kun jij nooit kiezen welke tosti je het lekkerst vindt? Hier een paar tips:


Meer over Sanadome Hotel & Spa ontdekken?

Sanadome Hotel & Spa wellness

Geopend09:00 - 23:30

Weg door Jonkerbos 90, Nijmegen

Bekijk meer:wellness

Wat zijn jouw Nijmeegse favorieten?

Ben jij ook een echte Nijmegen-liefhebber en ken je de stad op je duimpje? Laat ons dan via dit formulier weten waar jij bijvoorbeeld het liefst een biertje drinkt of naar de kapper gaat, welk kunstwerk jij het mooist vindt of door welke straat jij het liefst fietst. Enneh: vergeet niet een leuke foto van jezelf mee te sturen!

Lees ook:

7 x Italiaanse restaurants in Nijmegen

Loopt bij jou het water in de mond bij alleen al gedáchte aan een overheerlijke verse Italiaanse pas...
Lodewijk

7 x uit eten in Nijmegen-Oost

Het is weer weekend en misschien wil je dat wel vieren met een lekker hapje buiten de deur. Nog geen...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.