Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens Jerry: ‘COEF is méér dan een winkel.’

Door Jurgen Smit 24 maart 2018

Nijmegen is een heerlijke stad met héél véél fijne plekken! En de beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft kent vaak de allerbeste plekken. Deze week tipt Jerry Nagtegaal (33) zijn favoriete plekken in Nijmegen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Local Jerry

Foto: eigen foto

Dit is Jerry Nagtegaal. Hij is 33 jaar en woont in de Wolfskuil. Jerry is is een rasechte Nijmegenaar. Niet gek dus, dat hij wel wat goede tips heeft. Hij vertelde aan ons zijn favorieten van Nijmegen!

The Fade Club

The Fade Club
Foto: Facebookpagina The Fade Club

Bij barbershop The Fade Club komt Jerry niet alleen om zijn haren en baard weer op en top te krijgen. Hij ziet het ook als een klein, kort uitje voor zichzelf. Jerry: “Voordat je aan de beurt bent kun je heerlijk ontspannen op de overheerlijke lounge. En als je zin heb in een potje FIFA, dan kan dat ook. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk drankje. Hierdoor kom ik er om de 2 à 3 weken.”


Meer over The Fade Club ontdekken?

The Fade Club kappers

Vandaag gesloten

Van Welderenstraat 103, Nijmegen

Bekijk meer:kappers

Het Kronenburgerpark

Kronenburgerpark
Zomer in Het Kronenburgerpark. Foto:

Jerry: “Als rasechte Nijmegenaar is het heerlijk vertoeven in het Kronenburgerpark. In de winter om de mooie omgeving. En in de zomer voornamelijk omdat er veel mensen heerlijk ontspannen bij liggen om te genieten van de zon.”

Keizer Sports

Keizer sports
Foto: Facebookpagina Keizer Sports

Volgens Jerry is Keizer Sports een sportschool(tje) met kleinschalige lessen waarbij persoonlijke aandacht op één staat. Jerry: “Ze hebben zowel binnen- als buitenactiviteiten. Ook kun je je hier inschrijven om mee te doen aan bijvoorbeeld viking runs.  Het wordt dan voor jou georganiseerd – zelfs naar zelfs het buitenland.”


Meer over Keizer Sports ontdekken?

Keizer Sports sportscholen

Vandaag gesloten

van Trieststraat 1, Nijmegen

Bekijk meer:sportscholen

Izzi

Foto: Facebookpagina Izzi Nijmegen.

Restaurant Izzi: daar gaat Jerry maar al te graag een hapje eten. Het Aziatische restaurant ligt in de benedenstad en kijkt uit op de Waal. Jerry: “Heerlijke locatie, top bediening, een overheerlijk stukje vlees én geweldige sushi!”


Meer over Izzi ontdekken?

Izzi sushi restaurants

Gesloten17:00 - 22:00

Vismarkt 3, Nijmegen

Bekijk meer:sushi restaurants

COEF men

COEF men
Foto: Facebookpagina COEF men – Nijmegen

Conceptstore COEF (men) is volgens Jerry meer dan een winkel. “Naast  voor mij persoonlijk de beste collectie kleding ook het meest vriendelijke winkelpersoneel van de binnenstad. Zij nemen de tijd voor de klant. Terwijl de bediende wat voor je te drinken inschenkt neem jij rustig de tijd om super setjes te passen.”


Meer over COEF Men ontdekken?

COEF Men conceptstores

Gesloten12:00 - 17:00

Ziekerstraat 165-167, Nijmegen

Bekijk meer:conceptstores

Wat zijn jouw favoriete plekken in Nijmegen?

Nijmegen

Lijkt het jou ook leuk om te vertellen over jouw lievelingsplekken in Nijmegen? Vinden we leuk! Meedoen kan hier. Vergeet niet een leuke foto van jezelf mee te sturen!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.