Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Nijmeegse favorieten van Annika Noordzij, eigenaresse van bruidswinkel Wild at Heart

Door Jurgen Smit 14 februari 2018

Annika Noordzij (27) woont met haar hondje en haar man in Nijmegen. Ze runt bruidswinkel Wild at Heart in de van Welderenstraat. Dit zijn haar Nijmeegse hotspots!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Cali

Cali
Foto: Cali

“Bij Cali is het altijd gezellig! Of het er nu vol zit of je de zaak juist op een wat rustigere tijd treft. Het heeft een low-key huiskamerstijl waar je je gelijk thuis voelt. Ook niet onbelangrijk: je kan er heerlijk eten! Ik ben niet zo goed in kiezen van een menukaart waar ik eigenlijk bijna alles lekker vind, dus de uitgebreide borrelplanken zijn hier voor mij perfect! Ik ga hier graag heen voor een wijntje met vriendinnen of voor een gezellige date-night met mijn man.”


Meer over Bar Cali ontdekken?

Bar Cali cafés

Geopend12:00 - 23:00

Priemstraat 13, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Waalstrand

Waalstrandjes
Lekker genieten van het uitzicht op Nijmegen.

“Eén van de leukste dingen aan in Nijmegen wonen vind ik dat de natuur zo dichtbij is! Ik kan vanaf mijn huis lopend naar het Waalstrand en dat doe ik dan ook graag (vooral samen met mijn hondje Izzy). Of we hier nu lekker gaan barbecuen met vrienden of wandelen op het strand: je komt altijd lekker ontspannen weer terug in het stadse leven.”

Conceptstores (Mood, 512 en Make My Day)

“De drie winkels waar ik altijd even binnenloop als ik de stad in ga! Soms alleen om even te neuzen, soms om te shoppen voor kleding en andere keren om cadeautjes te zoeken. Trust me, je slaagt er altijd en gaat meestal met meer naar huis dan je eigenlijk nodig had.”


Meer over MOOD Conceptstore ontdekken?

MOOD Conceptstore conceptstores

Gesloten12:00 - 17:00

Houtstraat 59, Nijmegen

Bekijk meer:conceptstores

Meer over 512 Nijmegen & Bleshyou ontdekken?

512 Nijmegen & Bleshyou conceptstores

Gesloten12:00 - 17:00

Van Broeckhuysenstraat 20, Nijmegen

Bekijk meer:conceptstores

Meer over Make My Day Women ontdekken?

Make My Day Women conceptstores

Gesloten12:00 - 17:00

Stikke Hezelstraat 65, Nijmegen

Bekijk meer:conceptstores

Tati

“Heerlijk, heerlijk, heerlijk! De meeste gerechten op de kaart zijn vegetarisch of vegan. Nu klinkt dit voor vleesliefhebbers misschien niet zo aantrekkelijk, maar trust me, je mist het echt niet met de heerlijke gerechten en taarten die ze op de kaart hebben! Ik kom hier meestal om lekker te eten met vrienden maar zou eigenlijk ook eens vaker langs willen gaan voor het ontbijt.”


Meer over Tati Nijmegen ontdekken?

Tati Nijmegen lunch

Geopend10:00 - 21:00

Koolemans Beynenstraat 80, Nijmegen

Bekijk meer:lunch

Het Kronenburgerpark

Kronenburgerpark
Kronenburgerpark en haar toren

“Ik loop dagelijks elk mogelijk paadje in dit mooie park met mijn hond en ken denk ik elk plekje hier inmiddels op mijn duimpje. Ik vind het heerlijk om te zien hoe het park elk seizoen verandert. Maar het leukste vind ik de oude lantaarn die er volgens mij al heel lang staat. Hij doet me denken aan een sprookje en maakt me daarmee dagelijks weer vrolijk.”

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.