Met je mobiel achter het stuur: wie durft te delen wat de gevolgen zijn?

Aangeboden door Interpolis Automodus app 16 augustus 2018

Een appje tikken, even iets liken, je mail checken als je in de auto zit of op de fiets… We kennen het allemaal waarschijnlijk wel. Indebuurt zoekt mensen die bij een verkeersincident betrokken zijn geraakt, waarbij de smartphone een rol speelde. Mensen die hun verhaal willen en durven delen. Om te helpen anderen bewust te maken van de gevaren.

Misschien fietste jij wel heel gewoon over de Groesbeekseweg, maar werd je ineens aangereden? In 68% van de verkeersongevallen speelt afleiding een rol, de telefoon is daarvan de belangrijkste oorzaak. Bij Indebuurt horen we graag wat dit met jou heeft gedaan. Ben jij als gevolg daarvan je bijvoorbeeld anders gaan gedragen in het verkeer?

Het licht gezien

Het kan natuurlijk ook zijn dat jij als automobilist al remmend op een rood stoplicht af reed en alvast je mobiel erbij pakte en toen ineens…klap! Heb jij sindsdien het licht gezien en verbaas je je erover dat niet iedereen zijn telefoon in de achterbak legt? Dan zijn we ook benieuwd naar jouw verhaal.
Herken jij je in deze situaties of heb jij een heel ander verhaal waarbij telefoongebruik een rol speelde in het verkeer? Neem dan contact op met de redactie.

Automodus App

De AutoModus app van Interpolis is een app waarmee mobielvrij rijden beloond wordt. We weten allemaal hoe moeilijk het is om je telefoon te negeren. Tot nu! Want elke 100 km die je mobielvrij rijdt in AutoModus levert 1 euro op. Het totale bedrag dat alle AutoModus gebruikers sparen (tot een maximum van 250.000 euro) gaat naar initiatieven die het verkeer in Nederland veiliger maken. Download de app en spaar mee!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Interpolis Automodus app. Meer over Interpolis Automodus app ontdekken?

Interpolis Automodus app

zakelijke dienstverleners

Spoorlaan 298, Tilburg

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.