Gezocht! Mensen die zelf hebben ervaren dat telefoon en verkeer niet samengaan

Aangeboden door Interpolis Automodus app 27 augustus 2018

Indebuurt zoekt mensen die bij een verkeersincident betrokken zijn geraakt, waarbij de smartphone een rol speelde. Mensen die hun verhaal willen en durven delen. Want ‘even een appje sturen’ vanuit de auto of vanaf de fiets is zo gebeurd, maar gevaarlijk is dat zeker wel.

Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je stuurt vanuit de auto of vanaf de fiets een appje, geeft een like of beantwoordt dat ene ‘belangrijke telefoontje’ even snel. En dan komt die auto voor je toch ineens wel héél snel op je af. Of je zit er al bovenop. Heb jij dit wel eens meegemaakt? Dan horen we bij indebuurt graag wat dit met jou heeft gedaan. Ben jij als gevolg daarvan je bijvoorbeeld anders gaan gedragen in het verkeer?

Het kan natuurlijk ook zijn dat jij zelf betrokken raakte bij een ongeval waarbij de smartphone een rol speelde. Dan zijn we ook benieuwd naar jouw verhaal. 

Herken jij je in deze situaties of heb jij een heel ander verhaal waarbij telefoongebruik een rol speelde in het verkeer? Neem dan contact op met de redactie

Automodus App

De AutoModus app van Interpolis is een app waarmee mobielvrij rijden beloond wordt. We weten allemaal hoe moeilijk het is om je telefoon te negeren. Tot nu! Want elke 100 km die je mobielvrij rijdt in AutoModus levert 1 euro op. Het totale bedrag dat alle AutoModus gebruikers sparen (tot een maximum van 250.000 euro) gaat naar initiatieven die het verkeer in Nederland veiliger maken. Download de app en spaar mee!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Interpolis Automodus app. Meer over Interpolis Automodus app ontdekken?

Interpolis Automodus app zakelijke dienstverleners

Spoorlaan 298, Tilburg

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.