Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Louwie wint de Roos van Nijmegen 2017, Altijd Onderweg wint de publieksprijs

Door Jurgen Smit 26 mei 2017

Gister werd de finale van de Roos van Nijmegen 2017, dé bandcompetitie van onze stad, gewonnen door de band Louwie. De 31ste editie van deze jaarlijks terugkerende bandcompetitie werd zoals altijd georganiseerd door Poppodium Doornroosje.

De Roos van Nijmegen

Al sinds 1986 maakt De Roos een belangrijk deel uit van de Nijmeegse muziekscene en biedt deze wedstrijd het perfecte podium voor ambitieuze beginnende bands met een eigen repertoire uit de regio Nijmegen. Van rock tot hiphop, van metal tot ska, van alles heeft in de afgelopen 30 jaar de revue gepasseerd. Bekende Nijmeegse winnaars zijn The Liquid Machine, Bandito en The Naked Sweat Drips.

 

Louwie en Altijd Onderweg

De jury had het er gister moeilijk mee. Zo moeilijk dat het beraad 20 minuten uit liep! De finale ging tussen vier bands en uiteindelijk ging Louwie, met hun mix van jaren 90 gitaarrock en moderne garage, er met de eerste prijs vandoor. Altijd Onderweg pakte zowel de tweede prijs als de publieksprijs. Beerbottle Chopsticks en Cloud Cukkoo vielen niet in de prijzen, maar kunnen zich wel op de kaart zetten als finalisten van de Roos van Nijmegen 2017!

 

Prijzen

De bandleden van Louwie mogen als prijs gratis de studio in, krijgen gratis mastering en distributie via Kroese. Altijd Onderweg mag voor 200 euro shoppen bij muziekwinkel Stockenhof, krijgt coaching via Panda Bookings en een fotoshoot bij TakeTwo. Ook krijgen beide bands sessies bij de Oefenruimtes. Wil jij ook meedoen? Nog even geduld, want inschrijven voor de Roos 2018 kan weer begin volgend jaar. Altijd leuk om mee te doen, het is belangrijker dan winnen (soms)!Meer over Louwie wint de Roos van Nijmegen 2017, Altijd Onderweg wint de publieksprijs ontdekken?

Louwie wint de Roos van Nijmegen 2017, Altijd Onderweg wint de publieksprijs


Meer over

Nieuws

adv.