Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Echt waar: bij Chocola Belga eet je bruidstaart-ijs van prins Harry & Meghan

Door Jurgen Smit 18 mei 2018

Woehoe, er is weer een royal wedding op komst! Zaterdag kunnen we op tv smullen van de bruiloft van prins Harry en zijn Meghan. Kun jij ook niet wachten? Dan kun je in de tussentijd bij Chocola Belga smullen van iets anders: wedding cake ice cream van het koninklijke koppel!

Hoe smaakt dat?

Ja, je leest het goed: wedding cake ice cream! Dat kun je op vrijdag 18 mei en zaterdag 19 mei bij Chocola Belga proeven. Het ijs hebben ze zelf gemaakt, natuurlijk met een Engelse touch. Het is gemaakt van kwark en er zitten échte lagen cake in. Ondanks dat kun je er gewoon bolletjes van scheppen om op een hoorntje te doen. De cake is trouwens gedrenkt in sinaasappellikeur. Niet geschikt voor kinderen dus!

EXCLUSIEF bij Chocola Belga! Weddingcake-icecream van Prins Harry & Meghan!! ?Kom vrijdag en zaterdag de feestvreugde delen met een lekker bolletje van deze bruidstaart op de Bisschop Hamerstraat!

Posted by Chocola Belga on Thursday, 17 May 2018

Volgens Chocola Belga smaakt de cake niet precies naar bruidstaart, maar het heeft wel die structuur en de romigheid. Of de medewerkers zelf ook de royal wedding gaan volgen? “Nou, we moeten natuurlijk wel gewoon werken”, vertelt een personeelslid. “Maar we gaan wel een klein tv’tje in de productieruimte zetten zodat we het een beetje kunnen volgen.”

Kom proeven!

Word jij ook héél blij van deze wedding cake ice cream? Ren dan gauw naar Chocola Belga, want je kunt het alleen vandaag en morgen nog kopen.


Meer over Chocola Belga ontdekken?

Chocola Belga speciaalzaken

Geopend10:00 - 17:45

Burchtstraat 77, Nijmegen

Bekijk meer:speciaalzaken

Geen wedding cake ice cream voor jou? Bij deze ijssalons kun je ook terecht voor een heerlijk ijsje:

ijsjes ijs Nijmegen

Hello sunshine! Hier in Nijmegen scoor je de lekkerste ijsjes

JOEHOE! De zon schijnt! En dat betekent dat we weer ijsjes mogen eten. In Nijmegen scoor je op heel ...

adv.