Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geniaal: in Amsterdam is er een feestje speciaal voor Nijmegenaren

Door Jurgen Smit 3 november 2018

In onze hoofdstad wonen uiteraard ook Nijmegenaren en kennelijk hebben zij last van heimwee (logisch). Voor alle Nijmeegse Amsterdammers wordt er daarom een feestje georganiseerd met de naam Het Huis van Nimma. 

Op z’n Nijmeegs

‘Kienders van de Keizerstad niet nuile en kom suipe!,’ dat is de aankondiging van het feestje dat op 16 november wordt georganiseerd in Huis van Iemand Anders in Amsterdam. Het moet een avond worden waarbij alle Nijmeegse Amsterdammers samen komen onder het motto van: “De vrijmibo die op z’n Nijmeegs uit de hand loopt tot in de late uurtjes. Molenstraat taferelen, maar dan in Amsterdam.”

Programma

Bij een Nijmeegs feestje horen natuurlijk ook Nijmeegse dj’s. Zo draait Davy Brandts er en beloven de aangekondigde muziekstijlen (onder ander disco, bubbling, Lord of the Rings anthems, kippenhiphop en Groesbeeks) ook veel goeds.

Meer info

Ben jij op 16 november gek genoeg niet in Nijmegen, maar ergens verdwaald in Amsterdam: hier vind je meer informatie om je snel weer thuis te kunnen voelen. Zelfs in onze hoofdstad.

Lees ook:

10 x dit is waarom je liever in Nijmegen woont dan in Arnhem

Het is de ultieme vete: Nijmegen vs Arnhem. Er zit nog geen twintig kilometer tussen ons in, maar ge...

 

Meer over

Opmerkelijk

adv.