Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fidget Spinners: hier koop je ze in Nijmegen

Door Jurgen Smit 16 mei 2017

Ze helpen tegen stress, én je kan er leuke kunstjes mee doen. De Fidget Spinner is de nieuwste rage op basisscholen en heeft ook Nijmegen veroverd. De vraag naar de gadget is zo groot dat de Fidget Spinner bijna overal is uitverkocht. Vanaf woensdag rijden er weer vrachtwagens af en aan om onze stad te bevoorraden met deze gadget. Waar in Nijmegen koop je dit leuke speeltje?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Intertoys

via GIPHY

De Fidget Spinners zijn niet aan te slepen bij deze grote speelgoedwinkel. “Heel veel mensen bellen ons om te vragen of we die dingen nog hebben”, vertelt bedrijfsleider van Intertoys Thijs Arts. “Maar ze zijn niet aan te slepen. Vanaf donderdag krijgen we weer een partij binnen.” Dat betekent dus dat wie het eerst komt, het eerst spint.


Meer over Intertoys (Burchtstraat) ontdekken?

Intertoys (Burchtstraat) speelgoedwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Burchtstraat 108, Nijmegen

Bekijk meer:speelgoedwinkels

Bruna

via GIPHY

 

Bij Bruna aan de Daalseweg is het slechte nieuws dat de Fidget Spinners helemaal zijn uitverkocht. Het goede nieuws is dat er waarschijnlijk vanaf woensdag  weer een nieuwe partij binnenkomt. Pak de slaapzak van zolder en ga voor die winkeldeur liggen!


Meer over Bruna (Daalseweg) ontdekken?

Bruna (Daalseweg) boekhandels

Gesloten09:00 - 17:00

Daalseweg 263, Nijmegen

Bekijk meer:boekhandels

SoLow XXL

Fidgetspinner Nijmegen
Scoor een Fidgetspinner bij SoLow.

Ook bij deze Nijmeegse winkel aan de Molenstraat zijn de Fidget Spinners niet aan te slepen. “We hadden er laatst 140 binnen gekregen maar die waren binnen enkele dagen uitverkocht”, vertelt een medewerkster van SoLow. Met een beetje geluk komt er woensdag een nieuwe partij binnen. “Maar door de enorme vraag weet je dat nooit zeker. Ik kan het dus niet beloven.” Mocht de SoLow niet op tijd bevoorraad zijn, ze verkopen genoeg andere leuke spulletjes om de pijn te verzachten.


Meer over SoLow Nijmegen (XXL) ontdekken?

SoLow Nijmegen (XXL) cadeauwinkels

Gesloten09:00 - 17:30

Molenstraat 54, Nijmegen

Bekijk meer:cadeauwinkels
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.