Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de meest gegoogelde vragen over Nijmegen

Door Jurgen Smit 31 oktober 2018

Google bestaat dit jaar twintig jaar.  Nu vragen wij ons af: wat zijn eigenlijk de meest gegoogelde vragen over Nijmegen? Dat zochten we voor je uit!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Waarom is Nijmegen…?

We beginnen met de vraag ‘waarom is Nijmegen…’ en krijgen als eerste hit ‘waarom is Nijmegen gebombardeerd? Een vrij serieuze vraag dus! Het exacte antwoord op deze vraag moeten we je helaas schuldig blijven. Wel schreven we al eerder een artikel over het verwoestende bombardement op 22 februari 1944. Alles wat je wil weten over deze afschuwelijke dag voor onze stad lees je in dit artikel. Ook over het antwoord op zoekopdracht twee schreven wij een artikel. Want waarom is Nijmegen zo aantrekkelijk? Je leest het hier!

Nijmegen gebombardeerd google

 

Is Nijmegen…?

De vraag ‘is Nijmegen’ levert veel vragen op, waarvan we er veel kunnen beantwoorden. Is Nijmegen noord midden of zuid? Nou, we liggen in het Oosten maar de zoekers bedoelen hier de vakantieregio.  En Nijmegen valt in de vakantieregio zuid. Wij moesten ook wel een beetje gniffelen om zoekopdracht drie.
NEE! Nijmegen is geen Brabant. Al hebben we wel een leuk taaltje wat er voor niet-kenners op kan lijken. Meer over ons grappige taaltje vind je in deze quiz.

is Nijmegen Google

Waarom heeft Nijmegen?

Supercool! Want indebuurt Nijmegen heeft het antwoord op de meest gegoogelde waarom-vraag van Nijmegen. Namelijk de vraag waarom Nijmegen een spoor 35 heeft. Je leest het antwoord hier. 

Waarom heeft Nijmegen

Wie is Nijme…..?

Als we deze zoekopdracht intikken komen we meteen terecht bij de vraag: Wie is Nijmeegse Annie? Nou dat weten wij wel want wij interviewden haar vorig jaar!

Nijmeegse Annie

Nijmeegse Annie uit Waterkwater heeft altijd bereik

Ze woont in de Niersstraat in Nijmegen en heeft haar 'hert' aan Nijmegen verpand. Nijmegenaar van de...

wie is Nijmeegse

Wat is Nijmegen…?

Voor de meeste mensen is het niet duidelijk wat Nijmegen Oost is. Want daar wordt het meest op gezocht. Nijmegen-Oost is een populair gedeelte van onze stad waar je veel leuke restaurantjes vindt. En dat niet alleen, je vindt er ook leuke winkeltjes.

Wat is Nijmegen

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Opmerkelijk

adv.