Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nijmegen krijgt een nieuwe chocoladebar

Door Jurgen Smit 10 juni 2017

Droom jij van chocolademelk in 20 verschillende smaken? Of snak jij naar een Brownie Tower met smarties? Dan hebben we goed nieuws voor je. Aan de Houtstraat 41 in Nijmegen gaat vlak voor de Vierdaagse de nieuwe Quetzal Chocoladebar open.


Bij Quetzal, schuin tegenover De Blonde Pater, kan je straks terecht voor ijscoupes, bonbons, Belgische wafels en zelfs een heuse chocolade lunch zoals flensjes met vers fruit, slagroom, chocolade en ijs of een croissant brie au chocolat. Voor de echte verslaafden is er de High Choq, de lekkerste Quetzal specialiteiten aangevuld met een glaasje prosecco. Oh ja, ook goed om te weten, alle chocoladeproducten zijn duurzaam gemaakt.

Dompel je onder in chocola

Quetzal Nijmegen
Binnenkort bestel je deze ijscoupe mèt chocola bij Quetzal Nijmegen. (Foto: Quetzal.nl)

 

De Belgische winkelformule wordt in Nederland ontwikkeld door ondernemer Robert Hoenderdos. Al in verschillende steden is Quetzal Chocoladebar te vinden. Het is nog niet bekend op welke dag Quetzal in Nijmegen precies opengaat omdat er nog gewacht wordt op de vergunningen. Uiteraard houden wij dit voor jou in de gaten. Wil jij weten wanneer Quetzal in Nijmegen open gaat? Volg ons dan vooral op Facebook!Meer over Nijmegen krijgt een nieuwe chocoladebar ontdekken?

Nijmegen krijgt een nieuwe chocoladebar


adv.