Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze nieuwe pop-upstore vind je in de Lange Hezelstraat

Door Jurgen Smit 16 november 2017

Yes! De Lange Hezelstraat heeft er weer een hippe pop-upstore bij. Bij Vlinders in Lijst scoor je niet alleen vlindertjes in lijstjes maar verkopen ze nog veel meer mooie dingen uit de natuur. En dat niet alleen, ook voor hippe ‘oude’ dingen ben je hier aan het juiste adres. 

Binnen kijk je je ogen uit naar opgezette vogeltjes en krabben, pauwenveren, edelstenen maar ook konijnenvelletjes en nog veel meer. Eigenaar Eric is superblij met de locatie van zijn tijdelijke winkel. “In de Lange Hezelstraat vind je veel woonwinkels en brocante. Vlinders in Lijst is daar een aanvulling op.”

Vlinders in lijst
Vlinders in lijstjes.

Een aanrader voor als je van struinen houdt

In Vlinders in Lijst vinden we naast unieke cadeautjes uit de natuur ook allerlei brocante. Lijstjes, vaasjes en mooi glaswerk, het is allemaal door winkelmedewerkster Annelies ingekocht op brocante-markten door heel Europa. Echt een aanrader voor als je van struinen houdt.

Vlinders in lijst
Leuk: ga bij Vlinders in Lijst op zoek naar die ene schat.

Schoencadeautjes vanaf 1 euro

Ook voor leuke schoencadeautjes kun je in het winkeltje terecht. Zo shop je al een pauwenveer of krachtig edelsteentje voor 1 euro. Of wat dacht je van ‘echte’ spinnen in hars, maar dan als sleutelhanger. De must-have vlinders in lijst zijn al te koop vanaf 19.95 euro. Goed om te weten: alle dieren in deze pop-upstore zijn een natuurlijke dood gestorven dus shoppen doe je hier met een gerust hart.

Vlinders in Lijst
Bij Vlinders in Lijst shop je allerlei unieke items uit de natuur.
[mc4wp_form id=”6695″]

Meer over Vlinders in Lijst ontdekken?

Vlinders in Lijst Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Lange Hezelstraat 73, Nijmegen

Bekijk meer:Permanent gesloten
  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.