Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sportievelingen opgelet: er opent een nieuwe sportschool in Nijmegen Oost

Door Jurgen Smit 29 oktober 2018

sportloods oost

In deze sportschool vind je geen fitnessapparatuur, maar toch kun je er maar al te goed terecht voor je work-out: Sportloods Oost. Op zondag 4 november gaat de nieuwste ‘gym’ van Nijmegen open.

Bijzondere eigenaren

De Nijmegenaren Jeffrey Meeuwsen en Lieke Hermans beginnen de sportschool in Nijmegen Oost. Jeffrey is een oud-topjudoka en Lieke is Europees masters kampioen gewichtheffen en fysiotherapeut. Er is dus genoeg ervaring in huis!

Geen apparatuur

In de Sportloods wordt straks ‘functionele training’ gegeven. Denk daarbij aan het trainen van de basisbewegingen duwen, trekken, springen, tillen, bukken, dragen, lopen en gooien. Daarbij gebruikt het duo wel gewichten, kettlebells, touwen, ringen, rekken, halters en meer, maar dus geen echte fitnessapparatuur.

Locatie

sportloods
De Sportloods ligt aan de Postweg. (Foto: Google Streetview)

De bijzondere locatie van de sportschool is een oude loods die vroeger werd gebruikt om voertuigen van de landmacht in te stallen toen er nog kazernes in Nijmegen stonden. Je vindt de Sportloods aan de Postweg 50.

Lees ook:

Toko Oost

Geen tijd om te koken? Dit gezonde afhaalrestaurant opent in Nijmegen Oost

In Nijmegen Oost opent binnenkort een nieuw restaurantje: Toko Oost. Het take away-restaurant is voo...
  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.