Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf: er komt een shotjesbar in Nijmegen en wij weten waar

Door Jurgen Smit 2 augustus 2018

We hebben een primeur, mensen! Nijmegen krijgt een heuse shotjesbar. 

Café Hanze

Jules Andrik van Café Hanze geeft zijn kroeg een complete metamorfose. Over een paar weken vind je een heuse shotjesbar op Wintersoord! “De kroeg krijgt de naam Ondersteboven,” vertelt Jules. “Bij shotjesbars ligt de nadruk vaak alleen op de drankjes, en is het er verder donker en een tikje ongezellig. Dat gaan wij helemaal anders doen: ons café krijgt een 80’s thema.”

Posted by Hanze on Thursday, 5 April 2018

Tijd van Stranger Things

Bij een 80’s thema moeten we ons de tijd voorstellen waarin de populaire serie Stranger Things zich afspeelt. “Die 80’s vibe ga je bij café Ondersteboven dus terugzien. Er komt een arkade in de bar en er komen bijvoorbeeld ook gekleurde LED lampen.”

Ondersteboven

De naam Ondersteboven komt van The Upside Down, het parallelle universum uit de serie Stranger Things. “Maar het duidt natuurlijk ook op het shotglaasje ondersteboven gooien en ondersteboven de bar uitlopen,” vertelt Jules.
Geen zin in shotjes maar wel in de 80’s vibe? Niet getreurd: de vijf beste cocktails van café Hanze blijven gewoon op de kaart staan, net als de lekkere speciaalbiertjes.


Meer over Café Hanze ontdekken?

Café Hanze cafés

Gesloten20:00 - 04:00

Wintersoord 20, Nijmegen

Bekijk meer:cafés
  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.