Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe Costes Men & Women in Nijmegen is open (je weet wel: in het V&D-pand)

Door Jurgen Smit 30 juni 2017

We hebben er een tijdje op moeten wachten maar de nieuwe Costes in Nijmegen is open! Een gedeelte van het voormalige V&D-pand in Nijmegen is omgebouwd tot een Men & Women boutique van dit Nederlandse kledingmerk.

Whaat? Ja je leest het goed, mannen en vrouwen kunnen hier samen shoppen. Costes verkoopt kleding voor mode-bewuste vrouwen van ongeveer 25 tot 45 jaar. Wat betreft de mannen, hier mikken ze op de iets ‘oudere’ man van 30 plus.

Op oude locatie nu outlet van The Sting

Costes opende in 2013 voor het eerst haar deuren in Nederland en is van dezelfde eigenaar als kledingwinkel The Sting. Op de plek van de oude Costes in de Marikenstraat, is nu een outlet van The Sting te vinden. “Of deze blijft, of wat er precies op de oude locatie terugkomt, is nog niet bekend”, zegt een woordvoerder van Costes.

De gloednieuwe Nijmeegse zaak houdt in verband met de opening een speciale actie. Onder de eerste 100 klanten van Costes die vrijdagochtend een kijkje kwamen nemen worden giftcards met verschillende waarden verloot. Al eerder opende in het voormalige V&D pand de Topshelf. Ook de fashion-store The New Yorker opende onlangs haar deuren.

[mc4wp_form id=”6695″]

 

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.