Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk! Deze nieuwe club vind je nu op de plek van danscafé Billabong

Door Jurgen Smit 5 november 2018

Danscafé Billabong is al een tijdje dicht. Jammer, maar we hebben goed nieuws! Want op de plek waar je vroeg kon dansen bij de Billabong vind je nu Café-024.

Nieuwe energie

Nijmegenaar Jeff van Meul (33) werkte van 2013 tot 2015 als portier bij danscafé Billabong. “Uiteindelijk gingen we dicht, en dat vond ik heel jammer. Er was gewoon een opfrisbeurt nodig, iemand met nieuwe energie en enthousiasme. Ik heb altijd al voor mezelf willen beginnen en heb deze kans aangegrepen.”

Graffiti

Café-024 kun je, net als in de Billabong, lekker zitten in het café gedeelte en dansen in het club gedeelte. “We hebben DJ’s die de hits van afgelopen tien jaar aan elkaar mixen en we verkopen lekkere mixdrankjes. Er komt uiteindelijk ook nog een cocktailbar. We hebben de aankleding wat eenvoudiger gehouden door alle schilderijtjes in het café weg te halen, en daar een vette graffititekening op de muur te zetten,” vertelt Jeff.

Gratis welkomstdrankje

Het team van Café-024 heeft al twee weken proefgedraaid, maar de officiële opening moet nog komen. “De grote opening vindt zaterdag 10 november plaats. Van 22.00 tot 23.00 uur komen vrienden en familie, en vanaf 23.00 uur gooien we de deuren officieel open. Iedereen die mee komt feesten krijgt een gratis welkomstdrankje.” Proost!

Lees ook:

Heftig: Café de Fiets en Tio Pepe zijn per direct gesloten en dit is de reden

Op de website van de Gelderlander lezen we heftig nieuws. Burgemeester Bruls heeft Café de Fiets en ...

Meer over Café-024 ontdekken?

Café-024 cafés

van Welderenstraat 126, Nijmegen

Bekijk meer:cafés
  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.