Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ladies opgelet: deze nieuwe winkel opent in de Marikenstraat

Door Jurgen Smit 10 februari 2018

We vragen ons al een tijdje af welke nieuwe winkel er in het mysterieus afgeplakte pand in de Marikenstraat komt. We hebben eindelijk antwoord: het is kledingwinkel Charlie & Goods!

Scandinavische vrouwenkleding

De kledingwinkel opent op zaterdag 17 februari. Je vindt er vooral vrouwenkleding van Scandinavische merken. “Ik verkoop ook accessoires, maar richt me voornamelijk op kleding van merken als Ichi, MbyM en Modström. Qua prijs zit ik in het middensegment: je hoeft niet meteen 200 euro uit te geven als je met een leuke set naar huis wil gaan.”

Rechten

Charlotte studeerde Rechten in Nijmegen. Vrijwel meteen na haar studie merkte ze dat een beroep in dit vakgebied helemaal niet bij haar paste. Ze besloot het roer om te gooien. “Ik heb na mijn studie 7,5 jaar in een kledingwinkel in Den Bosch gewerkt. Ik was daar bedrijfsleidster, maar kon niet meer doorgroeien. Toen wist ik dat het tijd was om voor mezelf te beginnen.”

Charlie & Goods.
Charlotte Rheiter, eigenaresse van kledingwinkel Charlie & Goods.

Ondernemen in de Marikenstraat

De keuze om haar winkel in de Marikenstraat te vestigen was bewust. “Ik heb ook even aan de Lange Hezelstraat gedacht, maar uiteindelijk koos ik toch voor de Marikenstraat. Dat is volgens mij dé plek waar je naartoe gaat als je lekker wil shoppen in Nijmegen. Charlie & Goods is een van de weinige winkels daar die op zichzelf staat en geen onderdeel is van een keten. Dat maakt mijn positie daar vrij uniek.”

Tijdens de feestelijke opening van Charlie & Goods op 17 februari kun je genieten van een hapje, een drankje én krijg je een leuke goodie mee naar huis.

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.