Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nijmeegse familie zoekt automobilist die mopshondje Brittje dood reed

Door Jurgen Smit 20 juni 2017

Bart van de Wetering en zijn vriendin Annemone Backhaus zijn op zoek naar de automobilist die vrijdag 16 juni hun mopshondje Brittje doodreed. Het ongeluk gebeurde rond 18.45 uur op de Daalseweg in Nijmegen.

Bart en Annemone en hun twee dochters van 5 en 12 missen Brittje verschrikkelijk. En willen heel graag weten wat er precies gebeurd is. “We gingen die avond een boodschap doen en toen is Brittje waarschijnlijk weggelopen”, vertelt Bart. “We denken dat ze aan de overkant van de weg een andere hond heeft gezien en toen plotseling is overgestoken.” De Nijmegenaar benadrukt dat hij de automobilist niets verwijt. “We weten dat hij er niets aan kan doen. Maar we willen graag even met hem praten, voor onze verwerking. Zodat we van hem kunnen horen hoe het allemaal precies ging.”

Gezocht: man in een donkere auto (waarschijnlijk een Audi)

Volgens omstanders gaat het om een man in een donkere auto. “Hij had twee meisje bij van ongeveer 12 jaar”, vertelt Bart. “Hij is zelfs nog gebleven tot de dierenambulance kwam en heeft nog aangeboden zijn gegevens achter te laten, maar dat is helaas niet gebeurd.” Annemone schrijft op haar Facebookpagina: ‘Zij zullen zelf ook verdrietig en geschrokken zijn!’

Ken of ben jij deze man?

Annemone plaatste al een veel gedeelde oproep op haar Facebookpagina maar vooralsnog is de automobilist niet gevonden. Ken of ben jij deze man? Laat het ons weten en stuur ons een berichtje.Meer over Nijmeegse familie zoekt automobilist die mopshondje Brittje dood reed ontdekken?

Nijmeegse familie zoekt automobilist die mopshondje Brittje dood reed


adv.