Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: onze nieuwe gastredacteur Lieke van den Broek

Door Jurgen Smit 31 oktober 2018

Het team van indebuurt Nijmegen heeft nieuwe versterking gekregen: Lieke van den Broek is vanaf nu onze nieuwe gastredacteur. Ze stelt zichzelf even voor!

Hoi! Ik ben Lieke van den Broek, gastredacteur voor Indebuurt Nijmegen. Ik kan niet wachten om jullie de komende tijd te verrassen met de leukste plekjes, verhalen en vooral veel moois uit
Nijmegen.

Van SSH& naar Oost

Laat ik me eerst even voorstellen: ik woon nu alweer bijna 10 jaar in Nijmegen. Het begon allemaal met de studie Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit en wonen in de
SSH& flats bij Galgenveld. Daarna belandde ik via een kamer midden in het centrum samen met mijn vriend en kat in Nijmegen Oost. Time flies when you’re having fun, zeg maar!

Nijmegen

Nijmegen was altijd al leuk, maar het wordt hier alleen maar leuker. We hebben goede restaurants, gezellige cafés, mooie natuur naast de deur en natuurlijk de Vierdaagse (en de feesten), wat wil je nog meer!

Reizen

Nieuwsgierig, reislustig en een tikkeltje eigenwijs, dat is zo’n beetje wie ik ben. Zo heb ik 6 maanden in Boston gewoond, alleen door Argentinië gereisd en een roadtrip door Zuid-Afrika gemaakt. Toch kom ik steeds weer terug in ons prachtige Nijmegen.

Copywriter

Sinds 1,5 jaar heb ik mijn eigen bedrijf en werk ik als copywriter voor verschillende opdrachtgevers. Daarnaast fotografeer ik graag en veel. Bij indebuurt wil ik jullie graag laten zien wat Nijmegen nou zo leuk maakt. Heb jij een onderwerp waar ik echt over moet schrijven? Laat het me weten!

Lees ook:

Hee, jij schrijftalent! We zijn op zoek naar een gastredacteur voor indebuurt Nijmegen

Ja, je leest het goed! Wij van indebuurt Nijmegen zijn op zoek naar gastredacteuren. Samenwerken met...
Indebuurt redactie

7 redenen waarom jij de nieuwe stagiair van indebuurt Nijmegen wil zijn

Helaas heeft Babs,  onze allereerste stagiaire ooit, de werkvloer van indebuurt verlaten. Dat bekent...

Meer over

Nieuws

adv.