Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Politie Nijmegen waarschuwt op Facebook: ‘De Rosa de Limastraat is toch echt afgesloten’

Door Jurgen Smit 26 juni 2017

De Rosa de Limastraat in Nijmegen is nog tot en met 30 juni afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. Dat is ook te zien op duidelijke bebording op het afgesloten gedeelte. Toch negeren nog veel automobilisten de afsluiting, zo laat de politie weten op Facebook. 

“Naar aanleiding van meerdere klachten van de wegwerkers hebben wij controles uitgevoerd”, zegt de politie in het Facebookbericht. “De geslotenverklaring wordt massaal genegeerd. In de afgelopen dagen hebben wij meerdere bestuurders bekeurd voor het negeren van de borden.”

Verbod negeren? Dat kan je 90 euro kosten

De politie laat verder weten dat er alleen maar bussen (lijndiensten) over de Rosa de Limastraat mogen rijden. Wanneer het overige verkeer het verbod negeert levert dit gevaarlijke situaties op. De boete is trouwens niet misselijk, je betaalt 90 euro als je betrapt wordt. Moet je toch in die buurt zijn? Rij dan om via de Graafseweg richting de de Dennenstraat of pak de route Energieweg Wolfskuilseweg.Meer over Politie Nijmegen waarschuwt op Facebook: ‘De Rosa de Limastraat is toch echt afgesloten’ ontdekken?

Politie Nijmegen waarschuwt op Facebook: ‘De Rosa de Limastraat is toch echt afgesloten’


adv.