Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Nijmegen

De redactie van indebuurt zit vlakbij het centrum, in het gloednieuwe gebouw de Kaapstander bij de Spoorbrug. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Nijmegen op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Nijmegen

indebuurt Nijmegen
Kaapstander 24
6541 EX Nijmegen

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Nijmegen

Sophie van den Boogaard

Commercieel Redacteur

Sophie is een echte, échte Nijmegeneur! In de zomer is ze te vinden op de Kaaij en eten doet ze het liefst bij de Grut in Nijmegen-Oost. Op zondag wandelt ze soms urenlang door al het natuurschoon wat Nijmegen te bieden heeft! Lees hier meer over Sophie.

E: sophie@indebuurt.nl

Thijs Stevens

Community Manager Thijs Stevens

Thijs Stevens heeft Nijmegen nooit verlaten, nadat hij in 1991 in Nijmegen-Oost geboren werd. Je kunt hem vinden in het Goffertstadion, bij Café Jos, bij feestjes als Drift en het Zusje van Debbie of met een squashracket in het Gymnasion. Lees hier meer over Thijs.

E: thijs.stevens@indebuurt.nl

 

Anoek Pelgrum

Gastredacteur Anoek gastredacteur

Graag stellen we jullie even voor aan onze gastredacteur Anoek Pelgrum. De 20-jarige studente studeert Communicatie in Zwolle, maakte door een minor kennis met Nijmegen en oriënteert zich momenteel op een master aan de Radboud Universiteit. “Ik merkte meteen hoe veelzijdig Nijmegen is. De stad is niet alleen leuk voor studenten, maar voor alle inwoners!” Inmiddels kent Anoek aardig de weg in de oudste stad van Nederland en schrijft ze superleuke artikelen over bijzondere stadsgenoten! Lees hier meer over Anoek. 

Yannick Baay

Gastredacteur Yannick Baay gastredacteur

Yannick Baay is gastredacteur bij Indebuurt Nijmegen. Yannick schrijft vooral over allerlei  nieuwtjes die met studenten te maken hebben. En dat is niet voor niets, want hij studeert zelf ook in Nijmegen. In het dagelijks leven ‘vecht’ Yannick met zijn scriptie, speelt hij bordspelletjes en is hij ook vaak te vinden in het sportcentrum.

Meer over Yannick lees je hier. 

Lieke van den Broek

Gastredacteur

Lieke van den Broek is gastredacteur voor Indebuurt Nijmegen. Lieke woont al bijna 10 jaar in de oudste stad van Nederland. Eerst tussen de studenten bij het SSH& complex Galgenveld en nu samen met haar vriend en kat in Nijmegen Oost. Behalve voor indebuurt heeft Lieke haar eigen bedrijf en werkt ze als copywriter. Bij indebuurt schrijft ze het liefst over de leukste plekjes en hotspots in Nijmegen.