Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bhalu

Being balanced by Bhalu

Vandaag 08:00 - 20:00 uur Gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Bhalu

Bloemerstraat 95 6511 AG Nijmegen
Bekijk menukaartBekijk lesaanbod

Openingstijden

Maandag
08:00 - 20:00
Dinsdag
08:00 - 20:00
Woensdag
08:00 - 20:00
Donderdag
08:00 - 20:00
Vrijdag
08:00 - 20:00
Zaterdag
08:00 - 20:00
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Staat bekend om

  • Yoga
  • Food
  • Drinks

Over Bhalu

Eet je vandaag bewust vegetarisch of juist vlees? Hoe verzorg je jouw lichaam? Geniet je vandaag als bourgondiër of volg je een lesje in de yogaklas? Gooi je je kauwgom op straat, of gooi je het in de prullenbak? Werk je fulltime, of liever parttime? Het maakt niet uit, maar doe het in ieder geval niet voor een ander.

Bij Bhalu word je je bewust van de balans in jouw lichaam of geest. Kies voor een heerlijk gerecht van de all-day breakfast en lunch menukaart en pik ook een klasje yoga mee die jou vandaag het beste past. Wat je ook kiest, je voelt je in ieder geval weer een stuk lekkerder als je bij Bhalu bent geweest.

Naast food, drinks en yoga, zijn er tal van andere bezigheden bij Bhalu. Bij Bhalu kun je bijvoorbeeld ontspannen muziek luisteren, zelf muziek maken, een boek lezen, een spelletje spelen met je vrienden of even rustig nadenken over de zingeving van je leven. Bekijk waar je nu zin in hebt en geef het, het zal je goed doen.

Meest recent over Bhalu

yoga

Het is Wereld Yoga Dag: hier in Nijmegen volg je yogalessen

Het is vandaag Wereld Yoga Dag. In het centrum van Nijmegen zijn er genoeg plekken waar je verschillende soorten yogalessen kan volgen. Dus hup hup, die mat op! Hier in…

Volg Bhalu op Instagram


Notice: Undefined index: ProfilePage in /var/www/nlindebuur-untem/wordpress/current/wp-content/themes/in-de-buurt/includes/helpers.php on line 2260