Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stop met nuilen! Check het nieuwe Nijmeegse spreekwoord

Door Jurgen Smit 2 juli 2017

Like, share, print ‘m uit en hang m boven je bed. En stop met nuilen! Nijmegen heeft een nieuw spreekwoord, bedacht door Mark Verhees. De Nijmegenaar is bekend van dagelijkse positiviteitsquotes op zijn Facebookpagina Voor Positiviteit.

Al eerder deze week schreven we over deze positieve Nijmegenaar die echt nooit maar dan ook nooit een baaldag heeft. Op verzoek van indebuurt bedacht hij deze Nijmeegse quote. Doe er je voordeel mee! In deze follow-up geeft hij ons tips wat we moeten doen als we echt poepchagrijnig zijn. Dus heb jij een baaldag? Stop met nuilen en probeer dit eens.

  1. Zeg stop en verleg je aandacht. Train jezelf hierin.
  2. Zet een geforceerde glimlach op je gezicht en hou dit een paar minuten vol. Je merkt dat je echt geen negatieve gedachten kan hebben. Je houding beïnvloedt je mindset.
  3. Zorg ervoor dat je dieper en rustiger gaat ademhalen en denk aan leuke dingen
  4. Zet dat ene superleuke muzieknummer op en ga dansen, rennen en meezingen. Wedden dat je drie minuten later niet meer chagrijnig bent?

Stop met nuilen en stap in je geluksmodus

In november kwam het tweede boek van Mark Verhees uit, ‘De Vibe, stap in je geluksmodus’. Van dit boek zijn al meer dan 10.000 exemplaren verkocht! Wij van indebuurt kregen ook een exemplaar. Wil jij dit boek graag hebben? Stuur ons dan een berichtje o.v.v. De Vibe.

De Vibe Verhees
Het boek ‘De Vibe – stap in je geluksmodus’ van Mark Verhees.

 Meer over Stop met nuilen! Check het nieuwe Nijmeegse spreekwoord ontdekken?

Stop met nuilen! Check het nieuwe Nijmeegse spreekwoord


adv.