Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mysterie: dit doet die enorme ooievaar op de Grote Markt

Door Jurgen Smit 13 oktober 2018

Wie op de Grote Markt is geweest deze week kan het bijna niet gemist hebben: er staat een enorme ooievaar bovenop café De Derde Kamer. Wij werden meteen superbenieuwd en gingen op onderzoek uit. 

Viv van den Berg

De eigenaar van café De Derde Kamer, Bart van den Berg, vertelt ons meer. “Ik ben 7 oktober vader geworden van een meisje, Viv. Om dit te vieren heeft ons superleuke team een enorme ooievaar op het café neergezet en de zaak versierd met roze slingers.”

Personeelstekort

Bart krijgt enorm veel reacties van mensen op het gevaarte én op de geboorte van zijn dochtertje. “Facebook is echt ontploft! We hebben al meer dan 1000 felicitaties mogen ontvangen. Ik heb al twee dochters, waarvan er één op het terras werkt en de ander soms ook al een handje meehelpt. De leukste reactie op de geboorte van Viv kwam van iemand die zei dat ik het tekort aan personeel in de horeca wel op een heel efficiënte manier oplos, haha!”

Beschuit met muisjes

Om te vieren dat Bart en Lobke, de moeder van Viv, een dochtertje hebben gekregen, delen ze deze week beschuit met muisjes uit. “Normaal hebben we voor onze vaste gasten oliebollen tijdens de kermis, maar nu dus beschuit met muisjes,” vertelt Bart. Wij vinden de ooievaar wel gezellig staan en willen Bart en Lobke van harte feliciteren met hun nieuwe aanwinst!

Meer over De Derde Kamer ontdekken?

De Derde Kamer cafés

Geopend09:00 - 18:00

Grote Markt 64, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Lees ook:

tweede paasdag winkels open Nijmegen

Mysterie: waarom is het op donderdag koopavond?

Lekker lang winkelen, op donderdag kan het! Maar waarom is het eigenlijk in de binnenstad op donderd...

Mysterie: dit doen die haken op de grond in de Burchtstraat

We kregen een mailtje van Berry. Hij vraagt zich af wat die haken op de grond in de Burchtstraat doe...

Meer over

Mysteries

adv.