Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ja ik wil: 7 x trouwlocaties in Nijmegen

Door Jurgen Smit 28 juni 2017

Voor veel mensen is het de mooiste dag van hun leven: je huwelijksdag. Trouwen doe je hopelijk maar één keer dus (het kost namelijk een godsvermogen) dus het is belangrijk dat alles piekfijn in orde is. Wij hebben 7 trouwlocaties gevonden die kunnen bijdragen aan jouw bijzondere dag! Deze lijst is niet volledig en tips vinden we fijn. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

De Goffertboerderij

kinderboerderij de goffert
Kinderboerderij De Goffert

Ben je een echte N.E.C. fanaat en wil je zo dicht mogelijk bij het Goffertstadion trouwen? Of heb je iets met dieren en vind je het gezellig om je te omringen met pauwen en bokjes op je huwelijksdag? Trouw dan out of the box in de Goffertboerderij. De bijzondere omgeving doet al meteen een flinke duit in het zakje wat betreft de sfeer. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!


Meer over Kinderboerderij de Goffert ontdekken?

Kinderboerderij de Goffert parken

Gesloten11:00 - 17:00

Slotemaker de Bruïneweg 268, Nijmegen

Bekijk meer:parken

Concertgebouw de Vereeniging

vereeniging

Trouwen in stijl doe je bij concertgebouw de Vereeniging. Dit rijksmonument ademt sfeer en klasse. Er is ruimte genoeg voor al jullie lieve gasten en er is een horeca-etablissement zodat je na de plechtigheid lekker kan ontspannen met een glaasje bubbels.


Meer over Concertgebouw de Vereeniging ontdekken?

Concertgebouw de Vereeniging theaters

Gesloten09:00 - 18:00

Keizer Karelplein 2D, Nijmegen

Bekijk meer:theaters

De Zeester

Ben je een echte waterrat? Trouw dan op de Zeester. Dit schip ligt meestal in de Waalhaven en leent zich uitstekend voor evenementen. Als je gelukt hebt schijnt op jouw dag het zonnetje en kun je lekker op het dek zitten. Mocht het niet zo zonnig zijn dan kun je het trapje af en trouw je binnen in de knusse boot. Deinend je huwelijk in, heerlijk!


Meer over TS de Zeester ontdekken?

TS de Zeester theaters

Lindenberghaven 1D, Nijmegen

Bekijk meer:theaters

Hortus Arcadië

Hortus

De Hortus in park Brakkenstein lijkt wel een droomlandschap. Tal van mooie planten en bloemen sieren de omgeving. Door de ligging is het lekker rustig en heb je alle tijd om te genieten van deze supermooie tuin. Je kunt ook makkelijk een stukje wandelen over de sprookjesachtige paadjes en bruggetjes. Aanrader!


Meer over Hortus Nijmegen ontdekken?

Hortus Nijmegen parken

GeopendHele dag

d’Almarasweg 22D, Nijmegen

Bekijk meer:parken

Sint-Nicolaaskapel

Deze kapel staat in het Valkhofpark en is gebouwd rond 1030. Deze plek ademt geschiedenis. Als echte Nijmegenaar gaat je hart waarschijnlijk niet alleen sneller kloppen van je geliefde, maar ook van het uitzicht over de Waalbrug. Heel veel ruimte is er niet, maar voor een bescheiden bruiloft is dit een fascinerende locatie.

De Meesterproef

trouwen meesterproef
Foto: De Meesterproef

De Meesterproef is gevestigd in het Honigcomplex. Waar vroeger de vermicelli de loopband over ging kun je nu de ring aan de vinger van je levenspartner schuiven. Klinkt misschien niet zo mooi als het is: het rauwe karakter van de fabriek is bewaard gebleven en dat maakt je bruiloft meteen stoer. Oja, je kunt er ook nog eens heerlijk eten en drinken!


Meer over Meesterproef ontdekken?

Meesterproef restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 00:00

Waalbandijk 14, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Stevenskerk

sint stevenskerk trouwen

Zijn jullie allebei trotse Nijmegenaren? Trouw dan in het hart van de stad, de Sint Stevenskerk. De klassieke sfeer zorgt meteen voor romantiek en je kunt je lol op als er iemand galmend een ABC’tje doet. Vanuit de kerk zijn er tal van opties om je feest voort te zetten, bijvoorbeeld in de Waagh. Dus seg meur gewoon ja, ek wel!


Meer over Sint Stevenskerk ontdekken?

Sint Stevenskerk speciaalzaken

Gesloten12:00 - 17:00

Sint Stevenskerkhof 62, Nijmegen

Bekijk meer:speciaalzaken
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Gemeente

adv.