Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het is HEET! Op zoek naar een verkoelend drankje? Wij tippen er 5!

Door Jurgen Smit 21 juni 2017

Het is keiheet. Lekker als je vrij bent, wat minder lekker als je van 9:00 tot 17:00 in je muffe kantoor moet doorbrengen. Maar, er is goed nieuws: elke dag heeft ook een avond! En waar spendeer je jouw hete summernight beter dan op een terras met een bijpassend, verkoelend drankje? Wij tippen vijf koude drankjes voor na een dag hard werken!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Dark and Stormy bij Credible

Een Dark & Stormy cocktail op het terras bij Credible (en een glaasje water ernaast tegen de dorst)

Zin om de bloedhete werkdag af te sluiten met een cocktail? Strijk dan neer op het terras van Credible. Je hebt daar een ruime keuze uit homemade cocktails. Ook al doet de naam Dark and Stromy het niet vermoeden: deze combi van bruine rum, gingerbeer en limoen is verrassend verfrissend. Niet jouw drankje? Neem dan een Green Ginger (Ginger ale, gin en komkommer) of één van de andere zes cocktails!


Meer over Credible ontdekken?

Credible cafés

Geopend07:00 - 01:00

Hertogstraat 1, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Almdudler LUX

Een eigenaardig drankje maar daardoor zeker niet minder lekker is Almdudler. Deze kruidenlimonade is alcoholvrij en met het nodige ijs erin heerlijk fris. Laat jezelf lekker zakken in de zachte terrasbanken van LUX en koel af met een Almdudler!


Meer over LUX Nijmegen ontdekken?

LUX Nijmegen bioscopen

Gesloten09:00 - 02:00

Mariënburg 38-39, Nijmegen

Bekijk meer:bioscopen

Het zusje van Debbie bier bij Stoom

zusje van Debbie witbier

Bekend van hun feestjes in Trianon en in het Honigcomplex heeft het Zusje van Debbie nu ook een andere passie gevonden: bier brouwen. Het is een toegankelijk witbiertje met een fruitig smaakje waardoor het net even frisser is dan wat je gewend bent. Je hoeft ook niet bang te zijn voor de kater want met 5,5% alcohol is dit een prima drankje om even op te frissen. Het Zusje van Debbie witbier is onder andere verkrijgbaar bij Stoom.


Meer over Stoom beer&food ontdekken?

Stoom beer&food cafés

Gesloten14:00 - 02:00

waalbandijk 14d, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Lemon Grass & Rosehip Ice Tea bij de Blonde Pater

drankje Blonde Pater

Zin in iets nieuws maar geen zin in alcohol? Dan kun je je uitleven bij de Blonde Pater! Ze hebben een tal van huisgemaakte limonade’s waar je uit kan kiezen, met en zonder prik. De Lemon Grass & Rosehip limonade is een huisgemaakte Ice Tea zonder prik en ook nog laag in suikergehalte. Perfect voor de slanke middagborrel!


Meer over Blonde Pater ontdekken?

Blonde Pater cafés

Gesloten08:30 - 20:30

Houtstraat 62, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Hugo bij de Pizzabakkers

Pizzabakkers

Hugo is een zomerdrankje bij uitstek, vooral als ‘ie huisgemaakt is! Het drankje is overgewaaid uit Tirol en mix van prosecco, spa rood, limoen, munt en vlierbloesemsiroop. Je kunt je wel voorstellen hoe fris dit drankje smaakt! Geen fan van deze ingrediënten? Je bestelt er net zo makkelijk een Aperol Spritz. Proost!


Meer over De Pizzabakkers ontdekken?

De Pizzabakkers restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 23:00

Kelfkensbos 24, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.