Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ben je moe en heb je honger? 7 x lekker lui afhalen in Nijmegen

Door Jurgen Smit 30 augustus 2017

Je hebt van die dagen dat mensen jouw maag tot in de verte horen knorren, maar dat je geen puf hebt om een half uur in de keuken te staan. Daar hebben we wat op gevonden, want je kan in Nijmegen echt prima maaltijden afhalen!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Maoz falafel

falafel
Foto ter illustratie

Maoz falafel is een fenomeen in Nimma. Het mini-falafeltentje aan de Grote Markt verkoopt heerlijke falafel met dito sausjes. Voor ongeveer vijf euro krijg je een broodje gevuld met sla en falafelballetjes. En dan komt nu het hoogtepunt: je mag zelf bakjes vullen met saus en toppings zoals uitjes en olijvensalade om mee te nemen! Het broodje en de sausjes worden in aluminiumfolie gewikkeld en even later loop je met het water in je mond het zaakje uit om alles thuis lekker op te eten. Goeie deal dus!


Meer over Maoz Falafel ontdekken?

Maoz Falafel vegetarische restaurants

Geopend12:00 - 21:00

Grote Markt 19, Nijmegen

Bekijk meer:vegetarische restaurants

Thais eten van Baan Isaan

uit eten in Nijmegen Oost
Foto: Baan Isaan

Hou je van Thais eten? Bij Baan Isaan in Nijmegen-Oost kan je dat gewoon afhalen. Van woensdag tot en met zondag kan je vanaf 4 uur bellen naar dit restaurant en bestellen wat je maar wil. Er is een breed scala aan fingerfood voor ongeveer vijf euro per klein gerechtje, maar je kan ook voor € 9,50 een maaltijd met bijvoorbeeld kip bestellen. Ophalen, meenemen, uitpakken en voor je het weet zit je thuis op de bank Thai te eten.


Meer over Baan Isaan ontdekken?

Baan Isaan thaise restaurants

Geopend17:00 - 22:00

Van Het Sant-straat 159, Nijmegen

Bekijk meer:thaise restaurants

Kip-curry bij Indian Way

Indian curry
Foto ter illustratie

Is Indiaas eten jouw ding? Dan heb je vast wel eens van Indian Way gehoord. Dit Indiaas restaurant zit op Kelfkensbos en weet als geen ander de bijzondere smaken uit India te verwerken in hun gerechten. Met € 13,50 voor een kip-curry zit dit restaurant niet in het goedkope afhaalsegment, maar dat proef je er ook wel aan af.


Meer over Indian Way ontdekken?

Indian Way restaurants en horeca

Geopend17:00 - 22:00

Sint Jorisstraat 30, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Pizza’s van Donatello’s


Zin in een pizza maar dan wel eentje die net vers gemaakt is? Bel dan even naar Donatello’s. Voor 8 of 9 euro (platte of Amerikaanse bodem) heb je al een verse pizza om mee naar huis te nemen. Dat is toch een heel andere beleving dan de diepvries variant uit de supermarkt. Lekker, makkelijk en vers afhalen.


Meer over Donatello’s ontdekken?

Donatello’s italiaanse restaurants

Geopend16:30 - 21:30

Eerste Walstraat 18, Nijmegen

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Sushi bij Sushipoint

Sushi
Foto ter illustratie

Wie houdt er niet van: sushi! Heerlijk, best gezond en je kan oefenen op je wasabi brain-freeze. Bij Sushipoint kan je je bestelling afhalen. Een box met sushi voor 1 persoon kost € 16,50. Stokjes erbij, wasabi en gember en daar ga je.


Meer over SushiPoint Nijmegen ontdekken?

SushiPoint Nijmegen sushi restaurants

Geopend14:00 - 21:00

Bisschop Hamerstraat 1, Nijmegen

Bekijk meer:sushi restaurants

Kip met nasi bij Wok For Go

wok
Foto ter illustratie

Zin in een lekkere wokmaaltijd? Mooi, want die kan je afhalen bij Wok For Go. Voor € 6,25 heb je een menu met kip, tahoe of varkensvlees. Daar kies je dan nasi of bami bij en jouw buikje is weer helemaal rond! Trakteer jezelf na een drukke dag en neem eens zo’n bakje mee naar huis.


Meer over Wok For Go ontdekken?

Wok For Go wokrestaurants

Geopend12:00 - 22:00

Ziekerstraat 116, Nijmegen

Bekijk meer:wokrestaurants

Zalmsalade bij MUNT saladebar

Besluit jij het over een andere boeg te gooien en ben je na de zomer calorieën gaan tellen? Goed nieuws, kan je nog steeds afhalen! Bij MUNT saladebar bijvoorbeeld. Daar heb je een salade gerookte zalm (nee, dat zijn goede vetten, dat mag) voor € 11,50. Gevuld met allerlei groenten en andere gezonde dingen. Zonder schuldgevoel thuis van genieten!


Meer over MUNT Saladebar ontdekken?

MUNT Saladebar lunch

Geopend11:00 - 20:00

In de Betouwstraat 28, Nijmegen

Bekijk meer:lunch

 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.