Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x hier bestel je bijzonder lekkere gin-tonic in Nijmegen

Door Jurgen Smit 18 oktober 2017

De gin-tonic is nu meer dan ooit ‘in de mode’. En wij begrijpen goed waarom! Het is heerlijk fris, het kan altijd en je kan er eindeloos meer varieren op smaakgebied. Voor de liefhebbers onder ons: in deze bars in Nijmegen drink je heerlijke gin-tonic!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Freddy’s Beerkitchen

Laat je niet misleiden door de naam van deze kroeg: ze hebben vier soorten gin-tonic! Je kan er gin van eigen bodem met citrus en kaneel bestellen maar ook gaan voor prijswinnende gin met papaver of oriëntal gin met citroengras en rode peper. De tonic wordt aangepast op het soort gin en een glas kost je nooit meer dan 7,50 euro. Goeie deal!


Meer over Freddy’s Beerkitchen ontdekken?

Freddy’s Beerkitchen cafés

Geopend12:00 - 01:00

Koningstraat 26, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Van Ouds

Als gin-tonic liefhebber gaat het dak er bij Café Van Ouds al helemaal af. Je kan daar namelijk voor twintig luttele euro’s een hele proeverij doen! Je krijgt 3 gin’s, te weten Monkey 47, Hendrixen en Wilderen Double you gin. Ook krijg je 3 verschillende tonics, namelijk Fever Tree meditarrean, Vlierbes tonic en Thomas Henry premium tonic. Daar komen nog eens zes verschillende smaakjes, een heleboel glazen en genoeg ijs bij zodat je zelf aan de slag kan om jouw ideale gin-tonic te maken. Probeer wat uit, proef met elkaar en maak er wat moois van!


Meer over Café van Ouds ontdekken?

Café van Ouds cafés

Gesloten16:00 - 02:00

Augustijnenstraat 33, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Bleeckerstreet


Bij Bleeckerstreet hebben ze maarliefst zes verschillende soorten gin-tonic op de kaart staan, én zijn ze bezig om een geheel eigen Bleeckerstreet gin te ontwikkelen! Deze mensen weten dus waar ze het over hebben. Voor een tientje bestel je een orange gin met limoen en chili, voor negen euro eentje met steranijs en kaneel. Bijzondere smaken, lekker proeven!


Meer over Bleeckerstreet ontdekken?

Bleeckerstreet restaurants en horeca

Gesloten17:30 - 00:00

Kelfkensbos 29, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meesterproef

Ook de Meesterproef in het Honigcomplex doet een goeie duit in ons Nijmeegse zakje als het gaat om gin-tonic. Je kan er kiezen uit vijf verschillende soorten, allemaal onder de tien euro. Ga je voor rozemarijn of wil je eens proberen hoe de basilicum-variant smaakt? Het kan allemaal!


Meer over Meesterproef ontdekken?

Meesterproef restaurants en horeca

Geopend12:00 - 00:00

Waalbandijk 14, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Demain

Bij cocktailbar Demain in de Lange Hezelstraat is het aantal gin-tonic’s op de kaart niet eens meer te tellen. Er is er eentje met lychee genaamd Pillow Talk en elke bartender heeft een gin-tonic naar eigen recept op de kaart staan. De overweldigende hoeveelheid cocktails zorgt ervoor dat er voor ieder wel wat wils is. Proost!


Meer over Demain ontdekken?

Demain cocktailbars

Gesloten16:00 - 00:00

Lange Hezelstraat 58a, Nijmegen

Bekijk meer:cocktailbars
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.