Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: food truck festival TREK

Door Jurgen Smit 24 mei 2017

Stop maar vast met eten, want van donderdag 25 mei t/m zondag 28 mei is het food truck festival TREK in Nijmegen. In het Hunnerpark kan je een weekend lang genieten van ontzettend veel voedsel. Dit alles onder een begeleidend muziekje en ander entertainment.

 

Food truck festival TREK is voor Bourgondiërs

Voor het vierde jaar op rij komt het festival naar Nijmegen. Dit gratis toegankelijke food truck festvial is geschikt voor iedereen die zichzelf een bourgondiër durft te noemen. Tientallen mobiele keukens toveren het Hunnerpark om tot één groot openluchtrestaurant. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende gerechten of waag je aan de smaakvol bereide insecten. De dorstige medemens vindt zijn heil in de speciaalbier bus, de cocktailbar of de uitgebreide wijnbar.

 

Theater en kleinkunst

Snel verveeld? Niet tijdens TREK! Naast acts van jonge theatermakers krijgen ook kleinkunstenaars de kans om de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Je kan luisteren naar oude kermisklassiekers en we sluiten de dag dansend af met hits uit de eighties. Spaar je honger en kom naar TREK!

 

 Meer over Uittip: food truck festival TREK ontdekken?

Uittip: food truck festival TREK


adv.