Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij Bistro Bar Ivory kan je het zo gek maken als je zelf wil

Door Jurgen Smit 11 mei 2017

Waar vroeger restaurant De Spil zat, zit nu een new kid on the block: Bistro Bar Ivory. Ken je die naam ergens van? Zou goed kunnen, want Ivory heeft ook een luxe restaurant op de Wintersoord. Met de bistro spreken ze een nieuw publiek aan. “Of je nou gewoon een borrelplankje wil of een uitgebreid diner met zwezerik: bij ons kan dat allebei” vertelt gastheer Tom Molier.

Tom werkt met veel plezier bij Ivory, en dat straalt hij ook uit. Met zijn vrolijke voorkomen en gastvrije houding zorg hij voor een goede sfeer. Het interieur van de bistro is hip en fris te noemen. Lekker veel blauw en natuurlijk houten elementen, want dat kan eigenlijk niet meer ontbreken in een zichzelf respecterend horeca-etablissement. Bistro Ivory is niet zo groot maar daardoor wel lekker persoonlijk. Dat past ook goed bij hun formule. “Omdat wij een heel gevarieerde kaart hebben is het belangrijk dat we gasten goed kunnen begeleiden. Ons personeel heeft veel kennis van wijnen en van smaakcombinaties waardoor we goede service kunnen bieden”, zegt Tom.

Bistro Ivory Tom
Gastheer Tom Molier achter de bar bij Bistro Ivory

Veel verschillende smaken

Wij gaan lekker op het terras zitten want de zon schijnt en die kans moet je pakken in dit land. Eenmaal op het terras valt ons nogmaals op hoe leuk de van Welderenstraat eigenlijk is. Net zo divers als de menukaart van de bistro is het winkelaanbod in deze straat. We bestellen een broodje zalm met wakame en een tosti geitenkaas met vijgenjam. Pas sinds kort biedt de bistro naast diner ook lunch aan. “Ivory heeft Nijmegen echt iets te bieden op dit gebied, het is een aanvulling op wat er al is. We hebben veel aparte smaken en kunnen die goed toelichten. Ons lunch aanbod is ook betaalbaar voor iedereen”.

Bistro Ivory nijmegen
Broodje zalm met wakame en wasabi bij bistro Ivory

De van Welderenstraat ondernemers

Werken in de van Welderenstraat is voor Tom een feestje. “Er hangt hier een creatieve atmosfeer, het is een hele leuke straat. We proberen als ondernemers deze straat een beetje bij het stadscentrum te betrekken, en dat lukt ook steeds beter”. Hoe ze dat dan doen? “We hebben een ondernemersvereniging met alle ondernemers in de van Welderenstraat. Daarmee proberen we de straat tot leven te brengen met acties en verbeteringen”.

Tot slot wil Tom de toekomstige gasten van zijn bistro nog een tip meegeven. “Als je hier lekker komt dineren, probeer dan eens de truffel risotto. Mensen zijn daar heel enthousiast over! En ik zelf natuurlijk ook, haha!”.


Meer over Bistro Bar Ivory ontdekken?

Bistro Bar Ivory cafés

Gesloten12:00 - 00:00

van Welderenstraat 58, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

adv.