Bye bye kerststress: bij deze slagerij koop je een waanzinnig lekker kerstmenu

Aangeboden door Keurslagerij Hermanussen 27 november 2017

In deze tijd van het jaar schuiven we graag gezellig met familie en vrienden om de tafel. Samen genieten van een eerlijk, goed bereid stuk vlees hoort helemaal bij de decembermaand. Bij slagerij Hermanussen weet je altijd waar jouw vlees vandaan komt én kun je zelfs een compleet kerstmenu bestellen. En tot 5 december krijg je er, op vertoon van deze aanbieding, ook nog eens 15% korting op maximaal vier niet-afgeprijsde artikelen!

Zien waar je vlees vandaan komt

Naast de keurslagerijen die William en Irma Hermanussen in Cuijck en Overasselt hebben, is er sinds een jaar ook een slagerij in Beuningen te vinden. William vertelt: “Mensen zijn op zoek naar betrouwbare voeding en hechten steeds meer waarde aan de kwaliteit en de herkomst van vlees. Echt vakmanschap is het allerbelangrijkste aspect van slagerij Hermanussen. ”

Regionale inkoop

De specialiteiten van Hermanussen zijn kogelbiefstuk, rookvlees, leverworst en spareribs. In 2014 ontving slagerij Hermanussen zelfs de Spareribs Trophy voor de beste spareribs van Nederland.
William en Irma merken dat klanten steeds vaker willen weten waar hun vlees precies vandaan komt. “Onze slagers staan midden in de winkel uit te benen en de hammen hangen zichtbaar voor iedereen te drogen. Ons vlees kopen we regionaal in. We gaan bijvoorbeeld twee keer per jaar naar onze leverancier in Groesbeek om de runderen zelf uit te kiezen. Het varkensvlees komt uit Beuningen en Horssen, het kalfsvlees is weidevlees uit Cromvoirt,” vertelt William.

Geheel verzorgde catering tijdens de feestdagen

Slagerij Hermanussen is door jarenlange ervaring een expert in het verzorgen van buffetten en catering. Wil je een goed gevulde tafel tijdens de feestdagen waarbij het aan niets ontbreekt, maar heb je geen tijd om dit helemaal zelfs te organiseren? Bij slagerij Hermanussen bestel je al een kerstmenu vanaf 4 personen. Varkenshaas in champignonroomsaus, boeuf bourgignon en haricoverts gerold in spek: het kerstmenu is om je vingers bij af te likken. En met de zorg van slagerij Hermanussen hoef je alleen nog maar te genieten! Nu al zin in een eerlijk stuk vlees? Tot en met 5 december krijg je 15% korting op maximaal vier niet-afgeprijsde producten in de winkel op vertoon van deze aanbieding. Bye Bye kerststress en bon apetite!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Keurslagerij Hermanussen. Meer over Keurslagerij Hermanussen ontdekken?

Keurslagerij Hermanussen slagers

Gesloten08:00 - 18:30

Mauritsplein 3, Beuningen

Bekijk meer:slagers

adv.