Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de 9 beste restaurants van Nijmegen volgens Iens

Door Jurgen Smit 9 augustus 2017
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Waar in Nijmegen kun je lekker eten? Wij checkten restaurantsite Iens. Deze Nijmeegse restaurants zijn door de gebruikers van Iens als beste beoordeeld.

Iens onder vuur

De meeste restaurants zijn natuurlijk hartstikke trots op een plekje op Iens, maar er is ook behoorlijk wat kritiek op de site. Dat komt doordat het systeem van Iens is veranderd: restaurants kunnen voortaan een contract afsluiten met de site zodat de reserveringen via Iens lopen. Betekent dat restaurants met de meeste reserveringen bovenaan in het lijstje komen te staan, waar eerst de beste beoordelingen stonden. Sommige restauranteigenaren zijn hier boos over, want ze vinden het niet eerlijk dat je een hoge positie nu eigenlijk ‘moet kopen’.

De Nieuwe Winkel

Nieuwe Winkel Iens
De Nieuwe Winkel in Nijmegen. (Foto: Facebookpagina De Nieuwe Winkel)

Wow! Deze Nijmeegse topper scoort een 9 uit 104 recensies. Eten bij De Nieuwe Winkel is voor veel bezoekers ‘een ervaring’. “De ontdekking van dit jaar”, staat in één van de recensies. “Eenvoudige aankleding met alle aandacht voor verrassende en gave smaken en geuren!” De Nieuwe Winkel probeert haar gasten aan het denken te zetten, te verwonderen en te verbazen. En dat lukt heel goed.


Meer over De Nieuwe Winkel ontdekken?

De Nieuwe Winkel restaurants en horeca

Gesloten17:30 - 21:30

Hertogstraat 71, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Portier

Portier iens
Restaurant de Portier in Nijmegen. (Foto: via website de Portier)

“Een bijzondere plek in Nijmegen in hartje centrum”, schrijft Iens over De Portier. Het bijzondere restaurant scoort een 9 uit 24 recensies. Netjes toch? Bij De Portier drink je bijzondere wijnen, geniet je van goed verzorgde gerechten en smaakvolle desserts. Of volgens Iens: “Lekker eten voor wie houdt van stijl en originaliteit.”


Meer over De Portier ontdekken?

De Portier restaurants en horeca

Geopend12:00 - 22:00

Kelfkensbos 57, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Restaurant Vesters

Restaurant Vesters
Restaurant Vesters. (Foto: via Facebookpagina Vesters)

Volgens Iens bedraagt de gemiddelde prijs voor een twee-gangen diner in dit restaurant 29 euro. De menukaart is geïnspireerd op de Franse keuken. Probeer bijvoorbeeld eens Le plat du jour. Dit gerecht komt op doordeweekse dagen uit de keuken. “Soms is het een klassieker of een idee uit een vergeeld, oud kookboekje”, zo meldt de website van Vesters. “Een andere keer is het een nieuwe combinatie.” Vesters is erg geliefd bij de recensenten van Iens. Het restaurant scoort een 8,9 uit maar liefst 183 recensies. Knap toch? (let op: Vesters is tot en met zondag 13 augustus gesloten)


Meer over Restaurant Vesters ontdekken?

Restaurant Vesters restaurants en horeca

Gesloten18:00 - 23:00

Groesbeeksedwarsweg 307, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Hafiza

Afghaans dineren bij Hafiza. (Foto: Facebookpagina Hafiza)

Bij restaurant Hafiza maak je kennis met de Afghaanse keuken. Kies uit verschillende grillgerichten en rijst- en bijgerechten. Op Iens scoort het eten hartstikke goed en ook de bediening is helemaal top. Op het rapport van Hafiza prijkt een mooie 8,9. En dat punt is samengesteld op basis van 82 recensies. Een aanrader dus, volgens Iens.


Meer over Hafiza ontdekken?

Hafiza restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Arend Noorduijnstraat 26, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Holy Five – Beef & Lobster bar

Holy Five
Binnen bij de Holy Five – Beef & Lobster bar in Nijmegen. (Foto: via Facebookpagina Holy Five)

De heilige vijf staat voor vijf hoofdgerechten van topkwaliteit. Het gaat om gerechtjes met ossenhaas, kreeft, rib roast, burger en zeebaars. Porties van goede grootte, geserveerd met huisgemaakte frietjes en verse salade, voor maar € 22,50 euro. Op Iens scoort het restaurant maar liefst een 8,9 uit 79 recensies. Niet alleen het eten, ook de bediening krijgt alle eer op Iens. (let op: Holy Five is in de maand augustus gesloten)


Meer over Holy Five – Beef & Lobster bar ontdekken?

Holy Five – Beef & Lobster bar restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Waalkade 1, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Restaurant Ivory

Ivory Iens
Binnen bij restaurant Ivory. (Foto: via Facebookpagina Ivory)

Bij Ivory aan Wintersoord geniet je volgens Iens van een ‘culinair avontuur en tongstrelende gerechten’. Ivory scoort maar liefst een 8,8 uit 366 recensies. De menukaart doet ons in ieder geval watertanden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het 10-gangen (!) all-in deluxe menu? Het proberen waard denken wij.


Meer over Restaurant Ivory ontdekken?

Restaurant Ivory restaurants en horeca

Gesloten18:00 - 23:00

Wintersoord 2, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

’t Sfeerhuys de Looimolen

Sfeerhuys Nijmegen
’t Sfeerhuys de Looijmolen. (Foto: via Facebookpagina ’t Sfeerhuys)

Naast de Witte Molen en de kinderboerderij bij het Florapark ligt het Sfeerhuys. Je kan er niet alleen feesten en trouwen. Maar je kan er ook eten! Kies uit vis, vlees of vegetarisch of ga op de zondagavond voor het verrassingsmenu. De recensenten van Iens beoordelen het Sfeerhuys met een 8,8.


Meer over ’t Sfeerhuys de Looimolen ontdekken?

’t Sfeerhuys de Looimolen restaurants en horeca

Op aanvraag

Looimolenweg 15, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Frank’s Food & Grill

Food & grill
Frank’s Food & Grill. (Foto: via website Frank’s Food & Grill)

Aan de Hertogstraat 21 vinden we het restaurant Frank’s Food & Grill. Zoals de naam al verraadt kiest de gast hier vooral gerechtjes van de grill. Eet a la carte of ga voor het 3-gangen keuzemenu (27 euro). Op Iens hebben 34 gasten het restaurant beoordeeld met een 8,8 als gemiddeld cijfer. “Ontzettend lekker en mals vlees!”, zo luidt één van de recensies op Iens. (reserveren kan in verband met vakantie weer vanaf 17 augustus)


Meer over Frank’s Food & Grill ontdekken?

Frank’s Food & Grill restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Hertogstraat 21, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Nisantasi

Nisantasi Iens
Nisantasi is te vinden aan de Waalkade in Nijmegen. (Foto: via website Nisantasi)

“Eten bij Nisantasi in Nijmegen is een stap in de kruidige, warme wereld van de Turkse keuken”, aldus Iens. “Aan de muur kunst in gouden lijsten, maar het is net zo leuk om naar je bord te kijken.” Nisantasi scoort een 8,8 uit 10 beoordelingen.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.