Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x hier eet je de lekkerste pizza’s in Nijmegen volgens Tripadvisor ?

Door Jurgen Smit 9 oktober 2017

De kans dat pizza je lievelingseten is, is groot. Pizza is namelijk echt heerlijk én het kan altijd. Hopelijk woon je in Nijmegen, want daar kom je als pizza-lover helemaal tot je recht. Dit zijn de vijf lekkerste pizzeria’s in Nijmegen volgens reisapp Tripadvisor.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De Pizzabakkers

Bij de Pizzabakkers eet je een pizza in stijl. Deze pizzeria heeft twee soorten prosecco op fles en daar maken ze ook heerlijke mixjes van als je dat wil. Je pizza wordt vers gebakken in de steenoven en met een tiramisu na waan je je helemaal in Italië.


Meer over De Pizzabakkers ontdekken?

De Pizzabakkers restaurants en horeca

Geopend17:00 - 22:00

Kelfkensbos 24, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bella Italia

Bij Bella Italia eet de Nijmegenaar al sinds 1980 pizza’s volgens Italiaans recept. Je kunt hier pizza’s afhalen, maar ook lekker dineren in het restaurant (en in de zomer op het terras aan de Sint Annastraat). Een pizza kost tussen de 7,50 euro en de 12 euro. Bijzonder: ook als veganist kan je hier pizza eten!


Meer over Bella Italia ontdekken?

Bella Italia pizzeria's

Geopend17:00 - 22:00

Sint Annastraat 45-A, Nijmegen

Bekijk meer:pizzeria's

Donatello’s

Bij Donatello’s kan je voor een zacht prijsje lekker Italiaans eten. Je kan pasta’s en vleesgerechten bestellen, maar uiteraard ook heeeerlijke pizza’s. Je kiest zelf je pizzabodem (Amerikaans of Italiaans) en er zijn vijf vegetarische opties. Er is zelfs een vegetarische pizza calzone! Ook fijn om te weten: je pizza kost maximaal 9,50 euro. Daar kan je nog eens voor uit eten.


Meer over Donatello’s ontdekken?

Donatello’s italiaanse restaurants

Geopend16:30 - 21:30

Eerste Walstraat 18, Nijmegen

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Pinoccio

Pinoccio zit op een heel gunstige locatie: je strijkt er zo neer na een dagje stad. Je kan kiezen uit veel verschillende soorten pizza’s, allemaal tussen de 7 euro en de 13,25 euro. Als je een plaatsje aan het raam weet te bemachtigen kan je ook nog eens lekker mensen kijken terwijl je geniet van je versgebakken pizza.


Meer over Pinoccio ontdekken?

Pinoccio pizzeria's

Geopend16:00 - 22:00

Molenstraat 99

Bekijk meer:pizzeria's

Romagna

Voor een lekkere pizza kan je zeker ook bij Romagna terecht. Een pizza kost tussen de 6,50 euro en de 13 euro en je kan ook nog een heerlijk Italiaans dessert nemen om je diner mee af te sluiten. Vegetariërs en mensen met allergieën hebben bij deze pizzeria ook genoeg om uit te kiezen. Genieten!


Meer over Restaurant Romagna ontdekken?

Restaurant Romagna italiaanse restaurants

Geopend17:00 - 23:00

In de Betouwstraat 6, Nijmegen

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Zijn wij een lekkere pizzeria vergeten? Laat het ons weten!


Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.