Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera, het is Internationale Chocoladedag! 5 x chocolade in Nijmegen

Door Jurgen Smit 7 juli 2017

Internationale Chocoladedag kunnen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Deze geweldige feestdag moeten we vieren! Wij vonden 5 plekken in Nijmegen waar je heerlijke chocolade kan kopen.  (Liever chocolade winnen? Check dan onze Chocoladedag actie!)

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Leonidas bonbons

Leonidas
Foto: Leonidas

De Belgische chocolaterie Leonidas aan het Koningsplein verkoopt al ongeveer een eeuw lang chocolade. Dat vakmanschap zit verwerkt in bonbons waar je je vingers bij aflikt. Je kunt zelf kiezen welke bonbons je in een doosje wil en de keuze is reuze. Voor € 1,99 heb je twee bonbons in een super schattig doosje, maar aangezien het Internationale Chocoladedag is zouden wij vooral voor de XL doos gaan!


Meer over Leonidas ontdekken?

Leonidas speciaalzaken

Geopend10:00 - 18:00

Koningstraat 29, Nijmegen

Bekijk meer:speciaalzaken

Looijenga

Looijenga chocola
De bonbons van Looijenga zijn onweerstaanbaar. (Foto: Facebook Looijenga)

Krakelingen, galetten, chocolade fonteinen en bonbons: banketbakkerij en chocolaterie Looijenga heeft het allemaal. Sinds 1830 is deze banketbakkerij al in Nijmegen gevestigd en nog steeds staat Nijmegen in de rij om de heerlijke chocolaatjes mee naar huis te nemen. Pas ook zeker op voor de heeeerlijke taarten van Looijenga. Die zijn namelijk onweerstaanbaar.


Meer over Banketbakkerij-chocolaterie Looijenga ontdekken?

Banketbakkerij-chocolaterie Looijenga bakkers

Gesloten08:30 - 17:30

Berg en Dalseweg 90, Nijmegen

Bekijk meer:bakkers

Belga

Chocolade
Foto: Chocola Belga

Belga heeft in Nijmegen twee filialen: één aan de Bisschop Hamerstraat en één in het centrum aan de Burchtstraat. In die laatste winkel vind je een assortiment aan bonbons waar je helemaal scheel van gaat zien. Ze hebben ook keilekkere truffels en ze gebruiken geen conserveermiddelen. Ook nog gezond dus! 😉 😉


Meer over Chocola Belga ontdekken?

Chocola Belga speciaalzaken

Geopend10:00 - 17:45

Burchtstraat 77, Nijmegen

Bekijk meer:speciaalzaken

Strik Patisserie

chocolade

Strik staat bekend om haar taarten, maar je kunt er ook heerlijke chocolade kopen! Mooi meegenomen: de chocolade is ook nog eens Fair Trade. Je vindt er een ruim assortiment aan pure- melk- en witte chocolade verwerkt in bonbons en allerlei andere heerlijkheden. Smullen dus!


Meer over Strik Patisserie ontdekken?

Strik Patisserie speciaalzaken

Gesloten08:30 - 17:30

Ziekerstraat 124, Nijmegen

Bekijk meer:speciaalzaken

Chocoladebar Quetzal

Quetzal Nijmegen
Binnenkort bestel je deze ijscoupe mèt chocola bij Quetzal Nijmegen. (Foto: Quetzal.nl)

De chocoladebar serveert ijscoupes, bonbons, Belgische wafels en zelfs een heuse chocolade lunch zoals flensjes met vers fruit, slagroom, chocolade en ijs of een croissant brie au chocolat. Voor de echte verslaafden is er de High Choq, de lekkerste Quetzal specialiteiten aangevuld met een glaasje prosecco. Oh ja, ook goed om te weten, alle chocoladeproducten zijn duurzaam gemaakt. Smakelijk!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.