Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Feestje? 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen

Door Jurgen Smit 25 september 2017

Ben je binnenkort jarig, zijn je ouders vijftig jaar getrouwd of organiseer je een reünie? Lees dan vooral verder, want wij weten negen keileuke plekken om een zaaltje te huren in Nijmegen!

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Café the Shuffle

Bij café the Shuffle aan de Berg en Dalseweg kan je, helemaal gratis, het zaaltje huren achter het café. Er is een bar, je kan zelf muziek regelen en er is een podium waar je gebruik van kan maken. Echte Nijmeegse gezelligheid!


Meer over Café The Shuffle ontdekken?

Café The Shuffle cafés

Gesloten16:00 - 01:00

Berg en Dalseweg 200, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Café de Fiets

Bij Café de Fiets is zaalhuur helemaal gratis! Je kan zelfs kiezen welk zaaltje je wil huren (boven voor maximaal 100 personen en de kelder voor maximaal 70 personen) en of je wel of geen barpersoneel bij de feestje wil. De prijzen voor bier, wijn en fris zijn met 1,40 euro bijzonder laag te noemen. Je kan ook nog eens gebruik maken van de muziekinstallatie. Hele goede deal dus!


Meer over Café de Fiets ontdekken?

Café de Fiets cafés

Gesloten16:00 - 04:00

Grotestraat 8, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Café Groenewoud

Op de hoek van de Groesbeekseweg en de Postweg vind je Café Groenewoud. Hier kan je verschillende feestzalen huren met verschillende capaciteit (oplopend tot wel 400 mensen). Handig: er is een parkeerterrein en je kan gebruik maken van alle voorzieningen van de horeca.


Meer over Cafe-zaal Groenewoud ontdekken?

Cafe-zaal Groenewoud cafés

Geopend12:00 - 01:00

Groesbeekseweg 227, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

De Waagh

Voor wie groots uit wil pakken met een historisch feest is de Waagh een zeer geschikte feestlocatie. De Waagh zoals we hem vandaag de dag kennen is gebouwd in 1612. Het gebouw verving een ouder pand dat gebouwd was aan het einde van de veertiende eeuw en als vleeshuis werd gebruikt. Nu kan je er een super leuk zaaltje huren op de eerste verdieping! Verhuur van zo’n historische A-locatie is niet gratis, maar je kan wel zelf kiezen of je gebruik wil maken van catering of alleen een lekker drankje wil schenken.


Meer over De Waagh ontdekken?

De Waagh cafés

Geopend10:30 - 22:30

Grote Markt 26, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Café Samson


Als je jarig bent en je wil een stevige borrel geven voor 40 tot 70 gasten is de ruimte van café Samson een goede tip. In een knus zaaltje met een eigen bar vier je het leven zoals het hoort in een bruine kroeg. Als je wil verzorgt café Samson ook nog catering, maar als je dat teveel van het goede vindt mag je je kaasstengels ook gewoon zelf in een bakje zetten (zolang je het maar weer opruimt).


Meer over Café Samson ontdekken?

Café Samson cafés

Geopend10:00 - 02:00

Houtstraat 4, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

 Café de Plak

Uitermate geschikte ruimte voor als je een feest wil geven om lekker te dansen. Er is een DJ-booth, een bar, een garderobe en een stevig gebrek aan dag-, of beter gezegd nachtlicht. Café de Plak zit midden in de stad en de zaalhuur is gratis als je een afgesproken bedrag aan omzet realiseert. Dus nodig een paar goede doorzakkers uit en je zit gebakken!


Meer over De Plak ontdekken?

De Plak restaurants en horeca

Geopend12:00 - 23:00

Bloemerstraat 90, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Partyboot de Zeester

Als je op zoek bent naar een zeer originele feestlocatie, denk dan eens aan Partyboot de Zeester. Ga aan boord en geniet op het dek van het uitzicht of feest in het ruim met een versgetapt pilsie en een goede dosis muziek. Niet teveel drinken, want het schip deint lekker mee op het water!


Meer over TS de Zeester ontdekken?

TS de Zeester theaters

Geopend09:00 - 18:00

Lindenberghaven 1D, Nijmegen

Bekijk meer:theaters

Café het Haantje


Ga je voor de echte buurtkroeg feeling? Dan kun je het zaaltje huren achterin café het Haantje aan de Daalseweg. Deze kroeg is bruiner dan bruin en dat maakt de sfeer meteen al heel gezellig. Lekker proosten!


Meer over Café ’t Haantje ontdekken?

Café ’t Haantje cafés

Geopend12:00 - 02:00

Daalseweg 19, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Café Trianon

Wil je een zaaltje huren voor maximaal vijftig man, dan kan je bij Trianon gratis een zaaltje huren. Wil je grootser uitpakken, dan kan dat ook gratis mits je een drankomzet van 900 euro kan garanderen. Je kan kiezen voor catering vanuit Trianon of gewoon alleen borrelen, net waar je zin in hebt. Leuk detail: de zaal in Trianon is erg geschikt voor muziekoptredens!


Meer over Café Restaurant Trianon ontdekken?

Café Restaurant Trianon cafés

Geopend11:00 - 02:00

Berg en Dalseweg 33, Nijmegen

Bekijk meer:cafés
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.