Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes het is bijna weekend en dit is er te doen in Nijmegen

Door Jurgen Smit 8 juni 2018

Het is bijna weekend en dat is goed nieuws, want dit is er allemaal te doen in Nijmegen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Het Lindenbergfestival

Lindenberg
Foto: De Lindenberg

Geniet dit weekend (tot en met 10 juni) van het Lindenbergfestival! Tijdens het Lindenberg Festival zijn uitvoeringen te zien van cursisten in muziek, dans, theater, schrijven en beeldend. Daarnaast is er de hele week van alles te zien en te doen in en om het gebouw. Een groot deel van het programma is gratis toegankelijk. Twijfel je nog? Bij aankoop van twee biertjes of wijntjes krijg je ook nog eens een portie bitterballen gratis! Bekijk het volledige programma hier.

Lindenberg

Gratis bitterballen bij de Lindenberg

Uitjes - Geldig t/m 09 jun 2018

Meer over Lindenberg Huis voor de Kunsten ontdekken?

Lindenberg Huis voor de Kunsten entertainment

Geopend09:00 - 23:00

Ridderstraat 23, Nijmegen

Bekijk meer:entertainment

Proeven van het Midden Oosten

Afbeelding: Museumpark Orientalis

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor jong en oud? Stop dan met zoeken. Bij Museumpark Orientalis is namelijk de superleuke expositie ‘Proeven van het Midden-Oosten’ te zien. Deze interactieve expo leidt je (en de kinderen!) langs de geschiedenis van de godsdiensten en de tradities rond eten en drinken.


Meer over Museumpark Orientalis ontdekken?

Museumpark Orientalis musea

Gesloten11:00 - 17:00

Profetenlaan 2, Nijmegen

Bekijk meer:musea

Afrotopia

Na het succes van de World Press Photo Exhibition 2017 in het Afrika Museum kunnen we nu weer terecht voor een gloednieuwe expo: Afrotopia. Dit keer kun je genieten van prachtige hedendaagse fotografie uit Afrika! En je kunt meteen een mooi rondje museum doen natuurlijk.


Meer over Afrika Museum ontdekken?

Afrika Museum musea

Gesloten10:00 - 17:00

Postweg 6, Berg en Dal

Bekijk meer:musea

Open Dag Nijmeegse Stadstuinen

Foto ter illustratie, Unsplash.

Op 9 en 10 juni ben je van harte welkom om rond te struinen, inspiratie op te doen en te genieten van de prachtige stadstuinen van Nijmegen. Benieuwd welke tuinen er allemaal meedoen? Koop dan voor 3 euro een brochure bij Dekker van de Vegt, Intratuin in Malden, de VVV of een van de andere verkoopplaatsen.

Voetbaltoernooi voor senioren

voetbal
Foto ter illustratie, Unsplash.

Op 9 juni is het weer zover: op het sportpark van C.S.V. Oranje-Blauw aan de Staddijk Noord wordt een voetbaltoernooi voor senioren georganiseerd. Van 10:00 tot 17:00 uur wordt er gevoetbald om de prijzen in 3 categorieën: prestatie, 30+ en 35+. Aansluitend is er een barbecue en een feestavond met een spetterend optreden van Summerland, met een gastoptreden van Henk Damen. Gezelligheid!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.