Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekend: kijk een film op een boot of bezoek één van deze vier festivals

Door Jurgen Smit 22 juni 2018

Het is weer weekend, dat betekent leuke dingen doen! Wij hebben alvast wat tips voor je.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Kijk Grease vanaf een boot op het water

Posted by Bij Ceulemans on Wednesday, 4 April 2018

Kei-leuk vinden we dit: de drijf-in film! Bij Ceulemans organiseert dit weekend op 23 juni een filmvertoning op het water. Je roeit een stukkie het meer op en vanaf daar kijk je dan naar, in dit geval, de film Grease. Je kunt je eigen boot meenemen, maar je kan er ook voor kiezen om een bootje te huren bij Bij Ceulemans. De drijf-in is onderdeel van de Nacht van een Goei Leven. Kaartjes bestel je via de website!


Meer over Bij Ceulemans ontdekken?

Bij Ceulemans sport en bewegen

GeopendHele dag

Kerkeveld 10, Beers

Bekijk meer:sport en bewegen

Keti Koti Festival

Afrika Museum

Markeer zaterdag 23 juni in je agenda, want dan vindt in het Afrika Museum de 10e editie van het Keti Koti Festival plaats! Tijdens Keti Koti herdenken we het slavernijverleden én vieren we de afschaffing van de slavernij van de Nederlandse koloniën. Op het festival vind je een foodmarket, muziek, dans, spoken word, en je kunt deelnemen aan workshops. Superleuk!


Meer over Afrika Museum ontdekken?

Afrika Museum musea

Gesloten10:00 - 17:00

Postweg 6, Berg en Dal

Bekijk meer:musea

Kids ’n Billies

Posted by Kids 'n' Billies on Saturday, 17 June 2017

Kids ’n Billies is hét rock’n roll festival waar kinderen zich net zo goed vermaken als hun ouders. De podia zijn bezet door bands die bluegrass, rockabilly, rythm ’n blues en garagepunk spelen. Ondertussen vermaken de kids zich met in de zweefmolen, maken ze zelf muziekinstrumenten of doen ze mee aan de workshop pannenkoekenkunst. Een leuk familie-uitje dus!

Studenten Big Band Nijmegen

AUDITIES!!De eerste periode loopt bijna op z'n einde. Dit betekent dat we binnenkort ons eerste eindoptreden hebben…

Posted by Studenten Bigband Nijmegen on Tuesday, 16 January 2018

De Studenten Big Band Nijmegen maakt Fusion, Jazz, Funk en Wereldmuziek. Op 22 en 23 juni zetten ze samen met extra blazers én strijkers van het Nijmeegs Studentenorkest Collegium Musicum Carolinum Brebl op zijn kop! Lekker swingen dus (en vergeet niet even een kaartje te kopen).

MOUT Bierfestival

Posted by MOUT Bierfestival on Friday, 15 June 2018

Woon je in Nijmegen en houd je van bier? Dan is dit jouw weekend, want van vrijdag tot en met zondag kun je genieten van heerlijke speciaalbiertjes in het Julianapark in Nijmegen-Oost tijdens het MOUT Bierfestival. De keuze is reuze, want er zijn wel 200 speciaalbieren om te proberen! Daarnaast is er een sfeermuziekje in de vorm van bluegrass, boogie en rockabilly. Als je zin hebt kun je ook nog deelnemen aan een biercollege om je bierkennis uit te breiden.

Valkhof Theater Avenue

Posted by ValkhofTheaterAvenue on Tuesday, 27 June 2017

Van 22 tot en met 24 juni kun je in het Valkhofpark genieten van allerlei soorten theater tijdens Valkhof Theater Avenue. De voorstellingen zitten vol met humor en zijn geschikt voor de hele familie. Je wordt vermaakt met theater, dans, muziek, cabaret én lekker eten!

(un)controllable territories expo

Posted by Expoplu on Sunday, 17 June 2018

Vrijdag 22 juni om 20:00 uur is de opening van de (un)controllable territories expositie in de Paraplufabriek. In deze expo geven vijf kunstenaars verschillende perspectieven op de menselijke drang om de natuur te toe te eigenen. De titel refereert naar de vraag of het territorium van de mens, namelijk de aarde die wij klaarblijkelijk toegeëigend hebben, wel zo controleerbaar is als wij willen geloven.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.