Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We mogen bijna weer: dit is er te doen in Nijmegen dit weekend

Door Jurgen Smit 28 september 2018

We staan alweer massaal te trappelen: het weekend staat weer voor de deur! Wij hebben een overzichtje van wat er te doen is in Nijmegen. Have fun!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Nog ééntje dan

Op 29 september neemt Angela Verkuijlen na 4 jaar afscheid als Nachtburgemeester van Nijmegen en dan viert ze in Brebl met het feestje ‘nog ééntje dan‘. De avond begint met de inauguratie van onze nieuwe Nachtburgemeester Cas Leermakers en daarna is het feest!

Pubquiz in ’t Haantje

De mensen van café ’t Haantje. (Foto: Weekkrant de Brug/ Maaike van Helmond)

Het wordt weer vroeger donker en menig kroeg heeft een bockbiertje op de tap: het pubquizseizoen is dus weer geopend! Bij café ’t Haantje kun je aanstaande zaterdag jouw kennis van zaken showen tijdens de pubquiz in het café.

Lekker Lesbisch Lamineren presents: Ellie Lust

Posted by Lekker Lesbisch Lamineren on Thursday, 6 September 2018

Joepie, vrijdagavond is er een feessie in ThomTom. Het een fout politiefeest, met foute politiemuziek, en een kartonnen Ellie Lust die iedereen kust. Dat wordt weer lekker queer uit je dak te gaan!

Nijmeegse filmnacht

LUX
Foto: LUX

Op vrijdagavond 28 september doet LUX mee aan ‘De Nederlandse Filmnacht’, waarbij een exclusieve voorpremière van een gloednieuwe Nederlandse arthouse film wordt gepresenteerd door en voor jongeren. De film die je bij LUX kunt kijken heet Niemand in de Stad. Er zijn special guests en verschillende leuke optredens.

Pop-up museum

Op zondag 30 september om 11.00 uur opent de tentoonstelling ‘De opstandige Nijmegenaar‘ in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. De tentoonstelling laat zien waartegen wij Nijmegenaren allemaal in opstand zijn gekomen: van de Piersonrellen tot de Bataafse oorlog.

Rebelse geschiedenis van Nijmegen: hier kwamen Nijmegenaren tegen in opstand

Nijmegenaren zijn geen verlegen volkje! Wie daar nog aan twijfelt kan tussen 30 september en 25 okto...

Zijn we wat vergeten?

Laat ons weten wat jij het weekend doet! Mail het naar nijmegen@indebuurt.nl.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.