Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We mogen bijna weer: 7 x doen in Nijmegen

Door Jurgen Smit 7 september 2018

Yes yes, het beste deel van de week staat weer voor de deur: het weekend! En ben de kosmos maar dankbaar dat je in Nijmegen woont, want het barst hier van de mogelijkheden.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Swishmob in de Leemkuil

Wil jij er met je kleintjes op uit? Kom dan zondag 9 september naar de Leemkuil, want daar kun je om 13.00 uur meedoen met de Swishmob onder begeleiding van ‘de Bakkertjes’: een populaire Youtube familie bestaande uit Jesse, Sem en hun papa. Die zijn er al om 11.00 uur, dus kom vooral niet te laat en doe mee!


Meer over Speeltuin De Leemkuil ontdekken?

Speeltuin De Leemkuil speeltuinen

Gesloten10:00 - 18:00

Luciaweg 2, Nijmegen

Bekijk meer:speeltuinen

Het Nest Festival

Het Nest Festival
1am photography

In het Goffertpark vinden we zaterdag 8 september een heus festival: Het Nest. De tweede editie belooft al net zo tof te worden als de eerste, en het blijft waarschijnlijk ook nog eens droog! Niemand minder dan DJ Jean siert de line-up, dus kom op je AirMax.

Gratis sporten

Wil jij eens wat nieuws uitproberen? Kom dan naar de opendag van Sanasport in Sanadome op 8 september. Daar kun je gratis, we herhalen: gratis, meedoen met allerlei sporten en in gesprek met deskundigen zoals fysiotherapeuten.


Meer over Sanadome Hotel & Spa ontdekken?

Sanadome Hotel & Spa wellness

Gesloten09:00 - 23:30

Weg door Jonkerbos 90, Nijmegen

Bekijk meer:wellness

Flora Wijkfestival

Op zondag genieten bewoners van de Wolfskuil met elkaar tijdens het Flora Wijkfestival. Tussen 10.00 en 16.00 uur is er op de Floraweg een braderie met wel 120 kramen! Dierenweide Kobus is open en er zijn nog veel meer leuke activiteiten voor de jeugd zoals een springkussen en een draaimolen. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in het Sfeerhuys. Gezelligheid in ‘De Kuul’!

Zwerf op de Werf

Restaurant Helden gevestigd aan de Houtwerf.

Op zondag 9 september kun je ook terecht bij de Houtwerf voor festival Zerf op de Werf. Je kunt lekker rondneuzen bij de ondernemers op de Houtwerf en meedoen aan leuke workshops: dat wordt gezellig!

Open monumentendag

Foto: Open Monumentendag

Altijd al eens een kijkje willen nemen in prachtige Nijmeegse gebouwen waar je normaal niet zomaar in kan? Dan is Open Monumentendag jouw time to shine! Dit weekend loop je binnen bij het Besienderhuis, de Stevenstoren en Huize Heyendael.

Gaaf: dit weekend kun je naar binnen bij deze bijzondere plekken in Nijmegen

Nijmegen staat bol van de geschiedenis, en er zijn ook superveel mooie oude panden in onze stad. En ...

The Big Draw

Waaaat? Er is opeens allemaal kunst te zien op straat in Nijmegen! Dat komt omdat dit weekend The Big Draw Festival wordt gehouden waarbij verschillende kunstenaars Nijmegen nóg mooier maken dan ze al is!

The Big Draw Nijmegen

Sneak peak: dit zijn ze aan het maken op Kelfkensbos (foto’s)

Wie langs het Kelfkensbos loopt kijkt gegarandeerd z'n ogen uit! Bij het blauwe kunstwerk zijn kunst...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.