Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze evenementen wil je niet missen dit weekend in Nijmegen

Door Jurgen Smit 15 juni 2018

Jaaa we zijn de werkweek weer zonder kleerscheuren doorgekomen: het is weekend! Hier een lijstje van alle leuke dingen die jouw dit weekend in Nijmegen alles behalve saai gaan maken.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Optimist on Tour

Posted by Optimist on Tour on Thursday, 15 June 2017

Op zaterdag 16 juni kan je tijdens Optimist On Tour bij Bij Ceulemans in Beers helemaal gratis en voor niets kennis maken hoe je met een optimist kan zeilen, kanoën en surfen. Ben jij wel een waterrat? Dan is dit vast iets voor jou! Er zijn drie verschillende rondes: van 9:30 tot 12:00 uur, van 12:30 tot 15:00 uur en van 15:00 tot 17:30 uur.  Schrijf je van tevoren wel eventjes in, zodat ze weten dat je komt.


Meer over Bij Ceulemans ontdekken?

Bij Ceulemans sport en bewegen

GeopendHele dag

Kerkeveld 10, Beers

Bekijk meer:sport en bewegen

Open dag De Basis

De Basis

Het iconische pand van Doornroosje wordt omgetoverd tot De Basis: de ultieme omgeving voor ambitieuze artiesten en muzikale ondernemers. Wil je meer weten over deze muzikale schat in Nijmegen? Check www.debasisnijmegen.nl.

Posted by De Basis on Tuesday, 19 September 2017

Heb jij ook zo veel toffe herinneringen aan De Basis, oftewel het oude pand van Doornroosje aan de Groenwoudseweg? Pak dan je kans om dit weekend op zaterdag 16 juni naar de open dag van De Basis te gaan. Je kunt zien wat er vandaag de dag allemaal gebeurt, hoe het er nu uitziet en wat de plannen voor de toekomst zijn. En er natuurlijk gewoon weer eens een rondje lopen, for old time sake. Leuk: je drinkt er die dag ‘De Basis’, van de Nijmeegse bierbrouwerij Oersoep en je smult er van een lekker stukje vlees bereidt door de jongens van Black and Blue. Meer info vind je hier.

De Basis Doornroosje

Wij weten wat er gaat gebeuren met het oude pand van Doornroosje

De Staat heeft echt wel goede ideeën! De Nijmeegse band heeft bedacht om in het oude Doornroosje-pan...
Doornroosje

Directeur Toine Tax over 50 jaar Doornroosje, stiekeme signeersessies en van underground naar Marco Borsato

[ LONGREAD ] Op 6 december 1968 werd Stichting Doornroosje in het leven geroepen. Volgend jaar viert...

NSK Paaldansen

Posted by NSPV Lasya on Tuesday, 15 May 2018

Wist je dat paaldansen de status heeft van observeerder? Dat betekent het in de toekomst mogelijk een olympische sport zal worden. En zaterdag 16 juni vindt het Nederlands Studenten Kampioenschap Paaldansen plaats, in Theaterzaal C bij het Radboud Universitair Sportcentrum. Hierbij nemen verschillende studenten het tegen elkaar op om de beste paaldanser onder de studenten te worden! Er zijn drie categorieën, namelijk vrouwen solo, mannen solo en duo. Wil je wel zien hoe dat gaat? Koop dan voor 5,- een ticket door een mailtje te sturen naar nsk.lasya@gmail.com.


Meer over Radboud Sportcentrum ontdekken?

Radboud Sportcentrum sportscholen

Gesloten07:00 - 23:30

Heyendaalseweg 141, Nijmegen

Bekijk meer:sportscholen

Foodtruckfestival TREK

Posted by Festival TREK on Wednesday, 31 January 2018

Yes, vrijdag 15 juni tot en met zondag 17 juni is foodtruckfestival TREK in Nijmegen! Het hele weekend geniet je van de lekkerste hapjes en drankjes die ter plekke bereid worden. Neem je picknickkleedje mee, of strijk neer aan Chef’s Table. Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoekje aan het Hunnerpark dit weekend helemaal compleet. Fijn: de entree is gratis.

Vunzige Deuntjes in Waalhalla

Posted by Vunzige Deuntjes on Friday, 1 June 2018

Zaterdagavond 16 juni wordt er flink gedanst in Waalhalla. Het is dan namelijk weer tijd voor een editie van Vunzige Deuntjes! De hele nacht staat de dansvloer in vuur en vlam met de meest sexy R&B, hiphop en dancehall plaatjes. Wat het kost? Voor een kaartje betaal je 12 euro’s en die koop je hier.


Meer over Waalhalla ontdekken?

Waalhalla sportcentra

GeopendHele dag

Winselingseweg 12, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra

Zomerkermis

attracties najaarskermis
(Foto: ANP)

De kermis is weer in Nijmegen! Tussen 16 en 24 juni kan je weer op Plein ’44 in de stad ritjes maken in gave attracties, spelletjes spelen en snoepen van lekkernijen. Tussen 13:00 uur en 24:00 uur zijn alle attracties en kraampjes open. Fijn: op woensdag zijn er allerlei kortingen op de attracties, handig als de kleintjes een middag vrij zijn.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.