Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Unbreak my heart: 7 x op deze plekken in Nijmegen maak je het uit

Door Jurgen Smit 19 oktober 2018

Een relatie die overgaat is (bijna) nooit leuk. En ook je knipperlicht-scharrel rood licht geven valt vaak niet mee. Om deze situaties iets makkelijker te maken zijn wij op zoek gegaan naar de beste break-up plekken in Nijmegen. (Let op: neem dit artikel met een druppeltje zout traanvocht, mensen!)

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Grand Café DuCommerce

Als je ervoor kiest om het nieuws op neutraal terrein te brengen dan is DuCommerce een goede plek. Zeker als je vermoedt dat de update van jullie relatiestatus niet hartelijk wordt ontvangen. De glazen wanden, centrale locatie én de hoeveelheid andere gasten zorgen er namelijk voor dat hier niet snel stennis wordt geschopt.


Meer over Du Commerce ontdekken?

Du Commerce lunch

Geopend11:30 - 18:00

Burchtstraat 126, Nijmegen

Bekijk meer:lunch

Bankje op de Waalkade

Hoor jij de panfluit van ‘My Heart Will Go On’ al op de achtergrond bij je break-up gesprek? Kies dan voor een bankje aan de Waalkade, het liefst tijdens zonsondergang. Het uitzicht over de Nijmeegse bruggen komt helemaal ten goede aan jouw theatrale inborst.

Meter Maandag in Café de Fuik

Ben jij iemand die liever niet te lang bij zaken stil staat? Dan is Meter Maandag in Café de Fuik een goede break-up spot. Voor een tientje bestel je daar namelijk een meter bier, waardoor je zorgen in elk geval worden uitgesteld tot de volgende morgen.


Meer over De Fuik ontdekken?

De Fuik cafés

Geopend16:00 - 04:00

Eerste Walstraat 6, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Kattencafé Balthazar

Weet jij van jezelf dat je moeilijk om kunt gaan met tegenslag, dan is kattencafé Balthazar jouw place-to-be. Je vindt naderhand genegenheid bij spinnende, zachte katten die niet oordelen. De ideale manier om weer even op kracht te komen.


Meer over Kattencafé Balthazar ontdekken?

Kattencafé Balthazar cafés

Geopend10:00 - 17:30

Van Welderenstraat 46, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

De ‘Elso’

Onder het motto ‘liever één vogel in de hand dan tien in de lucht’ is er ook wat te zeggen voor een break-up bij de El Sombrero. Er lopen daar genoeg knappe jongens en meiden rond die jouw vervlogen liefde snel weer doen vergeten.


Meer over El Sombrero ontdekken?

El Sombrero discotheken

Gesloten22:00 - 04:00

Molenstraat 67, Nijmegen

Bekijk meer:discotheken

Grillroom Hou-Je

De naam van deze break-up plaats zegt eigenlijk al genoeg. Na een zwaar gesprek ben je natuurlijk toe aan een goede dosis comfortfood, en dat is bij deze snackbar binnen handbereik.


Meer over Grillroom Hou-Je ontdekken?

Grillroom Hou-Je snackbars

Smetiusstraat 20, Nijmegen

Bekijk meer:snackbars

Winkelcentrum Dukenburg

Voor wie zo anoniem mogelijk wil blijven is Winkelcentrum Dukenburg een goede optie. Je kunt kiezen in welke winkel jij je het meest anoniem voelt, en daar het hoge woord laten vallen. Er zijn tal van winkels om je emotie daarna weg te shoppen. Extra handig dus!

Zijn we een plek vergeten?

Als jij nog een break-up plek weet die we niet gehad hebben, laat het ons dan weten in de comments of mail naar Nijmegen@indebuurt.nl. We zijn benieuwd!

Lees ook: 

knuffelen nijmegen

5 x Nijmeegse plekjes waar je heerlijk kan zoenen

Kussen, scharrelen, zoenen, tongen. Hoe je het ook noemt, Nijmegen kent veel leuke plekjes waar je h...
date

Eerste date? In deze Nijmeegse kroegen zit je goed!

Binnenkort een eerste date? Spannend! Die wil je natuurlijk echt laten slagen. Maar waar in Nijmegen...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.