Tijdens dit mode-event krijg je gratis stijladvies voor de herfst

Aangeboden door Dit is jurgens testbedrijf – Gratis 4 maart 2019

Als je kijkt in een gemiddeld modetijdschrift, zie je meestal kledingcombinaties die je zelf nóóit zou dragen. Maar erbij lopen volgens de laatste mode is wél leuk! Dameskledingzaak spruyt &Ko helpt je woensdagavond 26 september om deze twee te combineren.

Van de catwalk naar je kledingkast

“Van de catwalk, naar de winkel, naar jouw kledingkast. Dat is de vertaalslag die we maken tijdens het Trend & Stijl-event”, zegt eigenaresse Kathelijne Koster. “Na afloop van het event weet je wat je veel gaat zien op straat, maar ook hoe je dat kunt vertalen naar jouw kledingstijl.” Kathelijne vertelt hoe de avond eruit gaat zien: “We beginnen met een hapje en een drankje. Trendwatcher Mirjam Dijkstra vertelt ons wat de laatste trends zijn maar ook hoe je die trends slim kunt combineren met de kleding in jouw kledingkast. Na afloop kun je in de winkel terecht voor een persoonlijk stijladvies of als het beter uitkomt kun je een afspraak maken.”

 

 

De alles-in-één garderobe

Kathelijne vertelt erbij: “We letten er bij spruyt &Ko op dat de nieuwe collectie bij je past, maar ook dat de kleding gemakkelijk te combineren is.” Wat ze zoal in de winkel verkoopt? “Blousjes van French Connection, jurkjes van Inwear , prachtige sieraden en een mooie jumpsuit van Mads Norgaard. Het zijn die merken die kwalitatieve kleding maken met van die kleine details waar je vrolijk van wordt.”

Tekst gaat door onder de foto 

Foto: Kathelijne Koster van Spruyt

Meld je snel aan

Het event blijkt zo populair dat Kathelijne besloot niet één, maar twee presentaties op de avond te verzorgen. “De eerste ronde van het Trend & Stijl-event start om 17.45 uur en de tweede om 19.30 uur. Er zijn twintig plaatsen per ronde beschikbaar en zijn nog maar een paar plekken vrij.” Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan via info@spruytenko.nl en geef aan welk tijdstip jouw voorkeur heeft. Enne… het is helemaal gratis!

 

 

De perfecte vacature

Hier een tekst

 

 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dit is jurgens testbedrijf – Gratis. Meer over Dit is jurgens testbedrijf – Gratis ontdekken?

Dit is jurgens testbedrijf – Gratis restaurants en horeca

Nu open09:00 - 18:00

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

adv.