Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Studenten opgelet: je kunt nu voor 12,50 euro naar Evita de musical

Aangeboden door Stadsschouwburg en de Vereeniging 31 oktober 2018

Ben jij één van de studenten in Nijmegen die het superleuk vindt om naar het theater te gaan, maar niet zoveel wil betalen voor een kaartje? Dan hebben wij goed nieuws!

Last minute voor studenten

Vanaf een kwartier voor aanvang kunnen studenten (tot 30 jaar) op vertoon van studentenkaart of studenten-ov-chipkaart voor veel voorstellingen en concerten een last-minute kaartje kopen voor maar 12,50 euro. En dat is ook nog eens inclusief een drankje! Je kunt op de website van de Stadsschouwburg en Concertgebouw de Vereeniging zien bij welke concerten en voorstellingen de actie geldt.

Evita

Vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 november om 19.00 uur kun je gebruik maken van deze korting bij de beroemde musical ‘Evita’ in de Stadsscouwburg. Het verhaal gaat over de tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte, die haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië brengt. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe…

Voor 12,50 euro naar het theater

Entertainment - Geldig t/m 01 okt 2019

Meer over Stadsschouwburg en de Vereeniging ontdekken?

Stadsschouwburg en de Vereeniging theaters

Geopend11:00 - 16:00

Keizer Karelplein 32H, Nijmegen

Bekijk meer:theaters

adv.