Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Popronde Nijmegen: 7 x deze acts wil je niet missen

Door Jurgen Smit 12 september 2018

Donderdag 13 september start de landelijke Popronde in onze lievelingsstad. De hele avond kun je op allerlei plekken in de stad gratis (!) naar toffe bands en acts kijken. Wij verdiepten ons in het programma en hebben een paar leuke tips voor je.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

John Lewis Cabot

Hoe laat: 20.30 uur
Waar: De Viking

John-Lewis Cabot laat zich inspireren door Stu Larsen, Passenger en Bob Dylan. Zijn genre is folk met invloeden van funk en blues. John-Lewis speelde op podia, zoals Paradiso en Melkweg en was te horen bij Radio 3FM.

Nieuwegrond

Hoe laat: 20.45 uur
Waar: Prikkels

Nieuwegrond is verkoelende, eigenzinnige Nederpop met een elektronisch jaren 80-randje. De catchy sound neemt je mee naar witte stranden en je waant je in een wereld van cabrio’s, cocktails en coupe soleil.

No Man’s Valley

Hoe laat: 21.15 uur
Waar: De Onderbroek

Deze band heeft zelfs al door Europa getourd! Tijdens Popronde brengen ze hun vuige gitaarmuziek ten gehore in de Onderbroek. Door deze muziek raak je een beetje in de sfeer van de populaire Netflix serie Peaky Blinders.

Lilø

Lilø – Friendly Frenzy

NIEUWE TRACK ⚡⚡⚡Het is één van de tracks die ervoor zorgde dat ik werd geselecteerd voor Popronde Nederland en tevens werd uitgeroepen tot OOR-talent. Het is de track die de jury van de Sena Grote Prijs Van Rotterdam het hardst vond. Vandaag is het de track die nu te beluisteren is op Spotify en Apple Music!Luisteren kan hier:➡ Spotify: https://spoti.fi/2OmKmfS➡ Apple Music: https://apple.co/2AVXxlQDeel 'm, zet 'm in je playlist en doe een dansje!Fijne dag verder!#beatsbylilø #friendlyfrenzy #newmusicfriday #popronde2018 #oortalent #gpvr18

Posted by Lilø on Friday, 10 August 2018

Hoe laat: 21.30 uur
Waar: Make My Day

Lilø werd hij uitgeroepen tot Popronde OOR talent. Daarnaast is hij finalist van de Grote Prijs van Rotterdam 2018. Zijn dansbare muziek doet denken aan: Flume, Rustie of Hudson Mohawke.

Surf Aid-Kit

Hoe laat: 22.00 uur
Waar: Opera

Surf Aid-Kit is beïnvloedt door Dick Dale, The Ventures, The Shadows en Oosterse invloeden. Met in veergalm verdronken gitaren, dynamische drums en warme baslijnen bezorgt Surf Aid-Kit een unieke sound die je terugbrengt naar de waving sixties!

Carina Nebula

Hoe laat: 22.45 uur
Waar: Cali

Carina Nebula is het soloproject van de 21 jarige Kike Zwagerman. De muziek bestaat uit brutaal gearrangeerde popsongs die worden worden ingevuld door ruimtelijke gitaar- en synthpartijen. De moderne, semi-elektronische sfeer gaat hand in hand, met energieke, meeslepende en psychedelische stukken. Geïnspireerd door Pond, Mini Mansions, Autolux en Soulwax.

Mr Weazley

Mr Weazley is een 8 koppige band. Benjamin Thode aka Mr. Weazley is een opkomend artiest geboren in Curaçao. Hij starte als MC in clubs en werd later een van de zangers van de reggae-crossover band Leeways, winnaars van de Grote Prijs van Nederland. In 2017 vonden Mr Weazley en z’n muzikanten hun liefde voor Afro Beat en sloegen hiermee een nieuwe weg in. Blijf hier maar eens bij stil staan!

Hoe laat: 23.30 uur
Waar: De Lindenberg

Meer muziek in Nijmegen:

Zet je radio harder: Nijmeegse band Waltzburg is aan het doorbreken

De Nijmeegse band Waltzburg zit flink in de lift. Ze speelden onder andere op het Sziget Festival en...

Nijmeegse rockband De Staat geeft weer een grote show in Nederland

Ons Nijmeegs trots De Staat geeft in maart 2019 weer een grote show in Nederland. De band speelt op ...

Freddy Bonzo aka Bob Ignacio: ‘Skyradio heeft mij muzikaal gevormd, daar schaam ik me niet voor’

Voor de Nijmeegse Moleculaire Levenswetenschappenstudent Bob Ignacio (24) oftewel 'Freddy Bonzo' en ...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.