Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x dit is er te doen met Pasen in Nijmegen

Door Jurgen Smit 22 maart 2018

Veel gelukkige Nijmegenaren zijn een extra dagje vrij door het paasweekend. Heb je geen idee wat je met deze vrije tijd aanmoet? Wij vonden 7 keileuke dingen om te doen tijdens Pasen in Nijmegen in 2018.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Paasmarkt

Posted by Zekerwel on Monday, 7 March 2016

Op tweede paasdag vind je een het centrum van onze stad een keileuke paasmarkt. De markt duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens de Paasmarkt zijn er op verschillende locaties in de stad leuke kraampjes met paasspulletjes en andere dingen te vinden.

Easter Jazz

Posted by Festivals in Oost on Wednesday, 30 March 2016

Muziekliefhebbers kunnen tweede paasdag hun lol op tijdens Easter Jazz, het jaarlijks terugkerende jazzfestival in Nijmegen-Oost. In acht kroegen treden van ‘s middags tot bijna middernacht een zestiental top jazzformaties op. Dit zijn bekende acts maar ook voor lokaal talent is een podium. Een polsbandje geeft je toegang tot alle café’s en bands en koop je aan de deur van één van de 8 kroegen.

Meubels shoppen

Woonboulevard Wijchen
Foto: Woonboulevard Wijchen.

Ben je al een tijdje uitgekeken op je interieur maar heb je in de waan van de dag geen tijd om er wat aan te doen? Kom dan op tweede paasdag naar Woonboulevard Wijchen om lekker rond te lopen, inspiratie op te doen en misschien al wat moois te kiezen voor in huis.


Meer over Woonboulevard Wijchen ontdekken?

Woonboulevard Wijchen woonwinkels

Gesloten12:00 - 17:00

Nieuweweg 303, Wijchen

Bekijk meer:woonwinkels

The Morning After

Posted by The Morning After on Saturday, 27 January 2018

Zin in een paasbiertje met bijbehorende dansmogelijkheid? Dan is het feest The Morning After in de Vasim jouw place to be. Verwacht de lekkerste muziek van Dancehall tot hiphop, van R&B tot reggaeton en alles wat er tussenin zit. Pasen was nog nooit zo heet!


Meer over Café de 3Sprong ontdekken?

Café de 3Sprong cafés

Geopend10:00 - 01:00

Koninginnelaan 28-30, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Paasbootcamp

Brrr.. wat is het koud buiten, maar onze City Bootcampers geven niet op! ❄️

Posted by City Bootcamp on Wednesday, 7 March 2018

Het is Pasen, en het is dus ook bijna lente. Kom in shape tijdens de paasbootcamp! Tussen 10:00 en 11:00 uur kun je je uitleven en het is ook nog eens helemaal gratis. Men verzamelt zich bij de hoofdingang van Sportcomplex de Eendracht. Dat wordt een supersportieve Pasen in Nijmegen in 2018!

Paasspeurtocht

Posted by Speeltuin Brakkefort on Tuesday, 20 February 2018

Eerste paasdag komt de paashaas op bezoek in speeltuin Brakkefort voor een paasspeurtocht! De kassa opent om 10:00 uur. Er worden verschillende paasactiviteiten georganiseerd en kinderen kunnen zich laten schminken of zelf aan de slag met knutselactiviteiten. Tijdens de speurtocht zoeken we paaseieren en kunnen de kinderen een chocolade verrassing verdienen.

Paasbiljart toernooi

Posted by Café biljart De Driesprong Nijmegen on Saturday, 4 November 2017

Bij café de 3sprong kun je de dag voor Pasen en tijdens eerste paasdag meedoen met het paasbiljart toernooi. Je moet je van te voren wel even inschrijven voor 15 euro maar dan ga je ook echt de strijd aan! Weer eens wat anders dan eieren zoeken!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.